fredag 29 januari 2016

Prinsessa för en helg.

Nu skulle jag bara vilja packa väskan med fina kläder, gärna nyköpta och jättesnygga. Packa för en weekend i en stad långt bort. Jag skulle vilja sätta mig på ett flyg, ta en taxi och checka in på ett flott hotell och bara bli servad från morgon till kväll. På dagen skulle jag strosa runt lite och shoppa ännu mera fina kläder, titta på sevärdheter och slinka in på en salong för att få håret fixat och så en fin makeup. 

Sedan skulle vi äta god trerätters middag dricka ett utsökt gott vin och dra oss tillbaka till sviten. Nästa dag skulle jag sova länge och njuta av en god och hälsosam frukost.  Jag skulle boka biljetter till Operan och sitta där och försöka förstå mig på det. Har aldrig varit på opera om nu inte fantomen på operan räknas. Jag skulle givetvis ha den allra finaste klänningen i hela salongen och självklart de absolut snyggaste skorna. 

Efteråt så skulle vi dricka lite äkta champagne och äta ostron maken och jag. Japp! Om jag kunde så ja då skulle jag vilja göra det faktiskt. Få vara en prinsessa för en helg. Det skulle räcka bra tror jag eller så fick man mersmak. Om jag är missnöjd? Nej det är jag inte jag bara önskar lite.
Sponsrat inlägg.

1 kommentar:

  1. Bra att kunna drömma, det för oss framåt i våra liv!
    Drömmer allt likadana drömmar som du?
    En vacker dag så...
    Kram Helena

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!