söndag 24 januari 2016

Pannkaka på två sätt. LCHF

Hej Hej! Det blev inget SPA för mig för febern satte in på högsta nivå. Har sovit i 13 timmar. Inte konstigt att man deppade ihop lite där med åldersnojor och sånt. Klart att jag ska vara nöjd och glad. Man ska inte oroa sig två gånger har jag ju mässat om själv tusen gånger. Var sak har sin tid.

Det blev soffan, mysbyxor varma drycker och brasa. Som jag nämnt innan så blir jag så otroligt hungrig när jag är sjuk så jag brassade lite pannkakor medans alvedonet verkade i kroppen.  Det vanliga receptet med 2 ägg,1 msk.fiberhusk, 2 dl gräddmjölk lite kokosmjöl och bakpulver fast... Jag strimlade ner lite kalkonbacon i de två sista bara för att jag är helt galen i "fläskpannkaka" eller var rättare sagt. Nu äter jag inte fläsk längre.

Ingen lingonsylt men lite sallad och dressing till sen var jag typ i himlen. Om ni undrar varför maken inte lagade maten så är det för att han jobbar. 

Hoppas att det här hemska hostandet ger sig nu för det här var då rakt inte roligt alls. Det får bli en dag till i soffan med skidor på tv istället för att susa runt själv med laggarna på golfbanan.

Den andra med hallon mums!

3 kommentarer:

 1. Jaså du blir hungrig när du är sjuk! Med mig är det tvärtom, det är väl typ enda gången jag inte är hungrig ;)

  Såg filmen Afternoon tea igår när du rekommenderade den, hann inte kommentera då bara... Tack för tipset, den berörde mig mycket. Snart sitter man där själv, gammal och rynkig och funderar på livets slut.... ja tiden och livet går ju så otroligt fort... det gäller att ta vara på tiden, hur lätt nu det är...

  Krya på dig vännen!
  Kram GUnilla

  SvaraRadera
 2. Nämen usch... hoppas du kryar på dig snart! Känns som att varenda människa är sjuk nu, är det inte förkylning så är det magsjuka - eller som för oss, båda 2! ;-) Själv är jag rädd för döden. nå fruktansvärd ångest över det. Och jag vet ju att alla måste dö - det är det enda man vet helt säkert kommer hända. Försöker att inte tänka på det men det är svårt... :-(

  Kraam Therese

  SvaraRadera
 3. Nu blev jag hungrig! Ser gott ut! Brukar göra bananplättar av bara banan och ägg, det är inte dumt alls och väldigt enkelt och så gott med hallon till.
  Hoppas du kryar på dig snabbt!
  Kram / RosMarie

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!