tisdag 5 januari 2016

Afton igen.

Ja då var det fest igen, eller åtminstone fredagsfeeling fast på en tisdag. Känns nästan som fredag varje dag nu när man är ledig. 

Jag har städat undan lite ljusstakar, stjärnor och annat fast granen får stå kvar några dagar till. Fina lilla granen. Verkar vara många som har lite svårt att skiljas från den där gröna barr-saken. 


Tänk att julaftons tulpanerna (de som stått där ute på uterummet sedan den 24/12) är lika fina fortfarande. 

Jag tar in några i taget och njuter av dem på köksön. Ska duka lite fint där till oss ikväll fast först lite ishockey och en ny frisyr. 


Tror att det kan pigga upp lite och få mig på bra humör.


3 kommentarer:

 1. Åhå, ny frisyr? Låter spännande! Och jag kunde inte vänta på att få slänga ut vårt granfanskap. Dagen efter nyår anföll jag den med en sopborste. Det behövdes knappt, barren flög av bara man andades på granen.

  SvaraRadera
 2. Så fint du gjort med ljus och tulpaner! Så snyggt med en tulpan i varje vas så där! Ny frisyr, vad spännande!
  Jag var nog egentligen inte riktigt klar med granen, den hade helt klart mer att ge... men det är så skönt att ta bort den när man känner att tiden finns, så ja... den åkte ut igår.
  Kram och ha en fin afton!
  /Maria

  SvaraRadera
 3. Igår hade jag tänkt börja städa ut julen, men så vart jag varse att idag och imorgon är det helg igen,,,,,,så då skyllde jag på det och tänkte, jag tar det en annan dag!
  Sen får kanske jag också tulpaner! Jättevackra!
  Trevlig helg, kram
  Agneta

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!