lördag 12 december 2015

I ett svagt sken..

God morgon eller hej hopp i slott och koja. Nu har jag köpt julklappar i alla fall några stycken. Det är ju helt otroligt för att vara mig. Jag har nätshoppat och tänk att det är precis min melodi. Snart ska de slås in i fina paket och så småningom läggas under granen. 

Jag testar min nya lilla lampa på skrivbordet. Ett svagt sken som nog inte är bra att arbeta vid. Testar betyder ju att man provar sig fram eller hur. Den är en gåva från son& sambo som varit på resa under en månads tid i Vietnam och Thailand. 
Att klämma in en asiatisk lampa i en torparstuga med en redan allt för mixad stil kan vara knepigt. När julen är över så kanske gästrummet kan få en liten make over. Vi får se hur det blir. Man kan ju skapa en liten hörna bara, med touch av Asien. En meditationsplats kanske. I dag är det dagen innan lucia och det är den dagen då tomtarna får komma in hos mig. Så ingen meditation idag med andra ord utan full makaron mot träningslokal, jul lådor och glögg.  Vad hittar ni på denna underbara lördag.4 kommentarer:

 1. Här shoppas julklapparna på nätet till största delen. Tänk det kan man ju göra samtidigt som man promenerar eller när man sitter på föreläsningar, smidigt. Inkontinens är inte kul och vi är allt för många kvinnor som har problem med det. Ska skriva mer om det en annan dag.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Mysigt med julpyssel :-) Blir just inte så mycket av den varan här när hela huset är upp-å-ner. Min tröst är att det blir bra när det blir klart.
  Ha de bäst. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. En asiatisk hörna vore väl nåt! Ja denna lördag har här eldats både inne och ute...efter att ha frysit i över 17 år i mitt gamla dragiga iskalla hus på Öland så är glädjen stor att kunna elda och ha det varmt! Nu väntar soffhörnet och popcorn...Tittis bästa!
  Kram till dig!

  SvaraRadera
 4. Här har det också nätshoppats en del och då mest leksaker till barnbarnen. Kläder till barnbarnen har jag köpt i butik. Vill gärna känna och klämma lite =) Vi ger de vuxna en julklapp värd 200kr som lottas ut och kan bytas mellan varandra om man så önskar, här var det toppen att IKEA finns =)
  Håller på för fullt med att sticka en väst till svärfar i julklapp, hoppas den hinner bli klar bara, hi hi.
  Önskar dig en fin Lucia.
  Kram kram // Annika

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!