söndag 13 december 2015

Trevlig lucia!

Tänk att det snöar lite idag. Inga stora flingor men ändå, snö. Jag har varit och lussat lite hos föräldrarna. Ja kanske inte på riktigt utan mer tagit en snabbfika, ni vet pensionärer har ju så mycket att stå i så det fick bli en kort stund. Hann i alla fall prata lite tillsammans med min kära syster.

 Hennes dotter har bakat ett fint pepparkakshus till sin mormor och morfar som jag gärna vill visa. Tycker att hon är så påhittig och duktig. 

Det passade så himla bra eftersom de bägge är intresserade av trädgård och odling. Inne i huset så är odlingslådorna gjorda av choklad.

Här blev det inget pepparkakshus bakat i år, men lite tomtar kom det fram i alla fall, precis som vanligt. Om resten av dagen blir en trevlig lucia dag återstår att se. Jag har en gräslig huvudvärk, känner mig helt slut och kommer troligen sitta på närakuten med tonåringen som halkat och slagit sig illa. Skulle hellre bäddat ner mig i soffan och tittat på vinterstudion. Hoppas att inget är brutet bara. Vi har avvaktat för att se om det skulle kännas lite bättre med vila och högläge.

6 kommentarer:

 1. Men vilket fint pepparkaksväxthus :-) Istället för snö har vi haft sol från en klarblå himmel, men tyvärr varar det ju inte så länge nu är det istället iskallt och stjärnklart.
  Låter inget vidare med huvudvärk och akutbesök, hoppas att det reder upp sig. Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Mysigt att fika och prata lite.
  Fin kväll till dig.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. men oj då,hoppas det inte var något allvarligt och att huvudvärken blev bättre. Jag ligger nedbäddad efter att ha stått på julmarknad hela dagen och frusit. KRAM Pernilla

  SvaraRadera
 4. Vilket fint hus.... hoppas det känns bättre i huvudet. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Otroligt läckert pepparkakshus och första växthusmodellen jag sett. Mycket kreativt, så duktig hon är!
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 6. Sötaste och enda pepparkaksväxthus jag sett:)

  Sköt om dig.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!