måndag 2 november 2015

Mat & foto


Reklamfilm 2015 Markus Aujalay_Bingo Rimér

I bland så har man tur. Eller ja ibland händer det liksom. Maken berättade att det var fotomässa på G i Älvsjö. Jaha svarade jag lite så där halvt intresserad. Ska du gå? Jag undrade så där i förbifarten bara. Ja det skulle vara kul sa han. Tycker du att jag ska följa med kanske sa jag. Jo men det vore ju trevligt så klart, roligare än att gå ensam ju. Ja men det kan ju bli kul sa jag utan att veta att det var matmässa också på samma gång och som ingick i priset. Wooow vad kul. Vi gillar ju bägge att fotografera och att laga mat. 
alt
Vad är det som gör en matbild spännande, vacker och aptitlig? Rutinerade mat- och stillebenfotografen Erika Lidén visar hur du genom lätt styling, enkel kamerateknik, smart ljussättning och klassisk bildkomposition bygger upp vackra och lockande stilleben.

Det lär finnas en hel att ta till sig både när det gäller foto och mat. 
Jag fattar inte hur bra detta kommer att bli. Bäst av allt är att jag bestämde mig för att ta ledigt en dag från jobbet så att man ändå har hela helgen för återhämtning och vila. Tjoho.. Livet känns riktigt roligt helt plötsligt igen.
Ska ni gå? 

3 kommentarer:

 1. Lite långt till Stockholm bara annars hade det varit jättekul att gå...hoppas du får kul Pia!
  Kramis,
  Titti

  SvaraRadera
 2. Har gått två gånger! Men precis bestämt att inte gå. Vill och behöver vara hemma. Det är en mässa där man med fördel har skjuts,
  Då man köper dryckesbiljetter och provsmakar... ;-) ni måste titta in till ivinio, och hälsa på Helen och Henrik, det är de som vi fick kontakt med första året.
  Skulle vi ångra oss, så ses vi kanske där?
  Kram/ Maria

  Psst, visst var det en horse's neck! ;-)

  SvaraRadera
 3. OJ, det där hade jag helt glömt bort men tyvärr är jag inte säker på att tiden räcker men kul skulle det vara! Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!