tisdag 17 november 2015

Guld i hallen.

Jag har fått tre fina bilder via en tidning som jag tänkte ha i hallen. Nu så börjar jag försöka samla ihop stilen lite. Den gamla fina hallspegeln och tavlan med troll har guldram så jag letade efter ramar till bilderna i just guld.

 Det fanns men de var rysligt dyra tyckte jag. Den gamla loppistavlan med Carl Larssons Snickare Hellbergs barn på satt ju också där fast inte i en gyllene ram.  Jag handlade tre basic billiga ramar i söndags och så målade jag dem i guldfärg.

Tänkte att det nog gick att dra på ett lager på den där loppisramen också. Gick alldeles perfekt. Här kan du se hur den såg ut innan.

Nu gäller det bara att få till det fint på väggen. Jag gillar absolut inte att spika i väggar. Får tänka ett tag och se hur det blir. Kanske det kan tillkomma något mer. Förövrigt så är jag hostig och loj, samt lite nervös också, för i morgon ska jag få cortisonsprutan i armbågen. Förra gången jag fick en sådan för tennisarmbåge så gjorde det riktigt jäkla ont i ett dygn. Hoppas att det blev fel den gången och att jag kommer bli helt smärtfri på två sekunder i morgon.


3 kommentarer:

 1. Snyggt med ditt guldiga! Jag brukar lägga ut de olika tavlorna på golvet först så jag ser hur det blir. Då är det lätt att ändra... före spikandet. Jag har faktiskt spikat upp guld på väggen idag... en gammal spegel med guldram har fått en plats!
  Tack för din fina dikt som jag fick! Du kan!

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Så fint det blev, tänk vad lite guldfärg kan göra! Hoppas du slipper värken av sprutan och att armbågen snabbt blir bra. Jag ska också på läkarbesök i morgon, är nämligen klar med första cytostatikabehandlingen JIPPI! och ska börja på den sista omgången nästa vecka och sen blir jag klar efter 12 veckor och då blir det ännu mera JIPPI :-) Tanken slog mig just att kan du inte sätta upp en tavellist och ställa dina tavlor på, då är det också lätt att ändra om när andan faller på! Ha det bäst! Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Det blev verkligen snyggt med det guldiga , gillar det verkligen blir ett lyft i inredning med guld :)
  Kram till dig
  Sanna

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!