söndag 15 november 2015

Aldrig mer på en söndag.

Jag vet inte riktigt vad som är fel med mig, men att åka till IKEA en söndag det är absolut fel. Joho då, i alla fall när det gäller mig. Nej jag vet, jag skulle ju inte åka in till stan men Herre gud man kan väl ändra sig. Ångra sig kan man också. Jag gjorde det så fort jag satte min fot i trappan upp till det stora varuhuset. Tar alltid trappan medans andra trängs i rulltrappan. 
Oj vad mycket folk, överallt sprang det barn och skrek, stimmade, möljde sig fram och jag fick rysningar över hela kroppen. 

Bildresultat för skriet
Fick nästan panikångest när jag funderade djupare på vad som kan hända i stora folkmassor. Tur att jag hade skrivit en lista på det jag skulle handla. Att strosa runt och få inspiration eller njuta gick absolut inte.  Jag ångrade också att jag inte la ner de coola stora glödlamporna i vagnen.

NITTIO LED ljuskälla E14 IKEA
 Glömde att kika på badrumsmattor för att jag längtade så mycket hem till soffan och lugnet här på landet. Jag fick ändå med mig nya sovkuddar, örngott och underlakan. Nybäddat och fräscht nu med god hjälp av maken.. 
TVINGEN Duschdraperi IKEA Tätvävt tyg av polyester med en vattenavvisande beläggning.
Ett nytt duschdraperi som naturligtvis är för långt, några nya glas och äntligen en köksfläkt var annat som slank ner i varuvagnen. Köerna vid kassorna var superlånga, jag fångade upp en röst bredvid mig som skrek, slog sig på bröstet sa Aj och svor långa ramsor. Ilskan och frustrationen gick inte att ta miste på. Inte heller den diagnos som hen led av eller förmodligen hade i alla fall.  


Här hemma så känner jag efter lite, andas djupa andetag och försöker fokusera. Orken är minimal, hostan är maximal och det surrar och susar i skallen. Min armbåge gör så ont att jag inte ens kan knyta upp skorna utan att ömka mig. Trots alla starka piller som doktorn ordinerat. Det lutar åt en cortisonspruta och några dagars vila. Suck! Fast först Bron. Bästa serien i världen enligt mig. 

7 kommentarer:

 1. Men visst är det jobbigt när det är folk överallt, jag tycker det blir värre med åren. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Usch, ja söndag på Ikea..ingen höjdare. Hoppas du fick med dig det du skulle.
  Kram på dig

  SvaraRadera
 3. Stackare som har så ont! Hoppas det blir bättre. Jasså, så man ska undvika Ikea på söndagar. Det ska jag komma ihåg. Vilka fina lampor, dem skulle jag gärna ha här hemma också. Vi har ju faktiskt inget Ikea i Umeå ännu, men de håller på att bygga för fullt. Öppnar i slutet på februari. Ha en fin kväll. Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Vi var på Ikea i fredags, det var nog en bättre dag.
  Usch vad jobbigt att ha så ont, krya på dig vännen.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Vet precis hur du känner på Ikea! Man blir stressad och då är det inte trevligt att försöka strosa runt och kolla.
  Förresten - vad har hänt med din arm?
  Må så gott och kram!
  Inga

  SvaraRadera
 6. Hallå där min sjuksyster...haha..eller är det medsyster man säger då någon har lika-samma...;)
  Hua hua...hoppas du blir piggelin snart igen. Å du beskriver din IKEA vistelse så fnissande skojjigt..haha..
  Riktigt riktigt snyggt blev det på sängen!
  Å vad läskigt med din bilfärd som höll på att gå illa. Tur du kastar dig på soffan nu.
  Krya krya krya på dig nu och hoppas det onda släpper nu meddetsamma!
  kraaaam Katarina

  SvaraRadera
 7. Men oj din stackare lät inte kul alls med armbågen. Nej Ikea en söndag nu innan jul också är inte kul. Men glödlamporna var riktigt coola! Kram Pernilla

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!