söndag 15 november 2015

Lite smått och mysigt.


81841892
Jag längtade lite efter att gå och kika i mysiga butiker. Titta, vrida och vända på saker. Höra sorlet och känna dofter. Kanske köpa lite julklappar i tid för en gångs skull. Om jag ska göra det så ska jag först ta mig in till stan och eftersom jag ju bor ute på landet så ja det tar ett tag.  Nopp det blir ingen stadstur det orkar jag inte, det blir surfing på nätet istället.

81841400
Fast det är inte så tokigt faktiskt. Nu kan jag ju tänka lite och fundera i lugn och ro, alltså inte impulsköpa. Titta va, Jättegulliga små halmstjärnor att hänga i granriset. På tal om att hänga, den här överdörrhängaren tycker jag är fin. Den jag har är i plast och trasig. Smart att ha i sovrummet.

81841413
Såja, nu får det räcka. Helt slut av allt kollande. Ska inta soffan med en kopp kaffe och titta på så mycket bättre. 
Alla bilderna är lånade här.



2 kommentarer:

  1. Visst är det bra att kunna sitta hemma i soffan och shoppa, jag gjorde min adventshopping i går ;-) Men nästa helg ser jag fram mot att få fönstershoppa i ett lite adventspyntat Kristianstad, maken och jag beger oss ner till Österlen för en avkopplande weekend :-)
    Ha de bäst. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  2. Mycket smidigt att näthandla och slippa trängas med en massa folk... Dörrhängaren var ju jättefin! kanske något att satsa på.Må så gott och njut av söndagskvällen. Kram Lotta

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!