söndag 18 oktober 2015

Sköna Söndag.


Verkar bli en riktigt skön och härlig dag idag igen. Vilken höst det har varit. I går satt jag en lång stund i solen och latade mig, den värmde riktigt ordentligt. Fortfarande kan man njuta av höstastrarna i trädgården. Denna fina bukett hängde på ytterdörren från en vän med önskan om att just höstsolen skulle skina på mig.


I dag kommer det två mysiga och härliga lunchgäster hit. Ska strax sätta fart med förberedelserna inför det.  Tänker bjuda på en rätt som jag hittat på själv. Sedan en efterrätt som jag hittat hos Cats passions

Ni får se i morgon. Kan ju inte avslöja allt ifall gästerna läser. Fast allra först lite söndagsmys i pyjamasen med ljus och kaffe i soffan. Vad hittar ni på denna sköna söndag?

3 kommentarer:

  1. Kul med lunchgäster. Jag får väninnebesök under nästa vecka så idag ska jag promenera upp till Plantagen och inhandla nya växter till köksfönstret, nu åker de sista pelargonerna.

    Ha en rolig söndag.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  2. Låter som en riktigt skön söndag! Så fint du har hemma!
    Jag har också myst med förmiddagskaffet i morgonrock ;) Nu ska jag gå ut och putsa fönster i uterummet, sedan blir det en liten sväng in till stan, då P ska klippa sig.
    Kram/Maria

    SvaraRadera
  3. Det har varit en kanin helg här med även om det regnat på mig en hel del. Kram Anette

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!