fredag 16 oktober 2015

Laser!

Jag besökte ju nyligen optikern och det ska bli ett sant nöje att äntligen kunna se bra igen. Jag har haft glasögon sedan många år fast inte haft de på jämt. Jovisst, jag borde ha det men känner mig så begränsad. Dels för att dom sitter i vägen upplever jag, dels för att dom kanske tar emot om jag gör vissa saker på jobbet.
Att jobba på förskola med små barn som tar tag, hoppar, skuttar osv. är en risk ibland. Med livet som insats, Ha Ha! Hittills har det fungerat bra med att inte ha dem vissa stunder på dagen, men nu ser jag nästan inget alls om jag inte har dem på mig. Tänk om man kunde slippa... Jo man kan tydligen operera med laser. Värsta rymdtekniken va?
Som Darth Vader i filmerna om Stjärnornas krig. Upp med lasersvärdet bara och så vips så ser man bra. Nej så går det ju naturligtvis inte alls till. Fast lite läskigt ändå kan jag tycka. På
http://www.novius.se/
 kan man läsa mer om man är nyfiken på hur det går till.


Kostar lite tyvärr, men om man slår ihop alla års inköp av nya glasögon, bågar och synundersökningar så kommer man kanske upp i samma summa.
4 kommentarer:

 1. En av mina döttrar, som har ett gravt synfel på båda ögonen och haft linser i 30 år, gjorde en laseroperation i våras och det var det bästa hon gjort i hela sitt liv säger hon. Dyrt, men värt varenda krona. Hon gjorde sin operation på Memira och är så nöjd med allt kring operationen och uppföljningen efteråt.

  Ha en fin helg.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Jag är väldigt sugen på att göra en operation men med två synfel verkar det komplicerat då man inte kan åtgärda båda, annars hade jag nog gjort det för att slippa glasögonen :( Kramis Pernilla

  SvaraRadera
 3. Min man har också funderat på detta. Jag har bara -1.0 i synfel....ser bättre och bättre.
  Kram och trevlig helg

  SvaraRadera
 4. Uhuuu, ingen laser i mina ögon!!
  Jag är ju nästan blind ändå, -8 på bägge ögonen, men jag skulle aldrig någonsin våga operera mina ögon och riskera att bli helt blind.
  Näe glasögon och linser får det vara för min del.
  Ha de bäst. Kram, Catarina

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!