torsdag 15 oktober 2015

Det nya och jag!

Oj Oj! Vilken värld vi lever i egentligen. I kväll har jag uppgraderat min dator och det tog rätt lång tid. Windows 10 lever här och nu. Nu lever den (datorn alltså) ett helt annat liv kan jag säga som lilla jag ska lära mig att handskas med. Wooow! Som om jag inte redan hade massor av saker att tampas med.


 Som att övertyga en tonåring om att han duger som han är Tex.. Eller, vad fan ska man äta hela tiden? Det finns liksom tusen saker som snurrar i skallen heeeela tiden. Ok nu är det i alla fall klart, med uppladdningen av det nya... och jag lär mig såklart det som jag måste. För så funkar jag... Välkommen det nya. I morgon har jag en tidig fredag vilket betyder städning och uppfräschning av hemmet efter lönejobbet. Kan man kalla det en uppgradering också kanske, en 2015 V.42. Japp jag kallar det så bara för att.. Ska ha en mycket trevlig lunchträff i helgen så .. Jag är bara positivt inställd. Bra va?


3 kommentarer:

 1. Fniss fniss! Alltså vad jag känner igen mig! Just nu kämpar jag med 2 datorer. Håller på att byta! Ibland känns det som tekniken driver en till vansinne :-). Och den där jädrans maten haha!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Japp ska man hänga med i teknikens värld gäller det att uppdatera sig hela tiden, suck så strängt det är. Låter som en mysig helg med lunchdate och allt. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Ja och sen ska man hinna jobba, städa, tvätta, klappa katten, betala räkningar, ringa vänner osv osv osv...den tekniska biten som nya program gör att jag får helt hjärnsläpp! Kämpa på Pia och se fram mot en skön helg nu...
  Kram Titti

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!