lördag 1 augusti 2015

Om att ha burgare till middag.

Åhh så härligt att vakna till en blå himmel och solsken. Jag erkänner att livet är betydligt enklare att leva då. Jag satte igång med ett projekt, kände att det var rätt dag och rätt tid för det Ni vet, man måste vara på rätt humör när man ska starta ett make over projekt annars blir det inte bra. Som vanligt så fick jag lite hjälp och vi samtalade om allt möjligt precis som vi brukar göra.
Viktigaste frågan var nog ändå, vad ska vi ha till middag? Ska vi grilla hamburgare kanske?
 
Ja men visst, hemmagjorda köttfärsburgare till grabbarna, kycklingburgare till mig. I kväll ska vi inte stressa upp oss över flugorna, dom ska inte få förstöra ytterligare en middag. Vi var överens. Så närmade sig kvällen och själva matlagningen.
 
Vi smällde flugor som besatta, grillade och svor så det osade om det, pommesen  kändes oklar och ingen var på gott humör.
 
Tonåringen hade feber, flugorna hoppade jänka i bland faten, vi skyddade glasen från simmande kryp och jag tappade snabbt matlusten. Jag som köpt så fina hamburger fickor..  Nåja vi fick i oss lite näring i alla fall. Denna sommar kommer jag minnas som flugornas och regnets sommar. I morgon ska jag slutföra projektet som handlar om små, små vitvaror med tillbehör. Jättekul! Smack! Nu slog jag ihjäl en till no. 135 ...Fniss!
 

 Rädda det som räddas kan!
 
 

5 kommentarer:

 1. En av nackdelarna att äta ute.....men men.....Kram Anette

  SvaraRadera
 2. En av nackdelarna att äta ute.....men men.....Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Njut av det vackra vädret! Här i Wales skiner solen också idag och det blir grillning ikväll!

  SvaraRadera
 4. Mmm gott med grillade burgare, godare utan extra protein kanske ;-) Tur att det finns flugsmäckar!
  Hos oss har det inte varit väder för flugor, så än så länge har vi sluppit invasion.
  Ha de gott och njut av dagen. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 5. Du är rolig du... ;) =)
  Snygg hätta på vinglaset! =) ;) Hjälpte inte flugremsorna?
  Så fin skål du har dina pommes i! =) Min mamma har liknande eller kanske t o m lika fast i små skålar för dessert. Tyckte mycket om att äta glass i dem när jag var yngre och bodde hemma.
  Kram/Maria

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!