onsdag 5 augusti 2015

Njuter av de sista semesterdagarna.

Hej Hej! Bloggerskan har varit lat och o-bloggig ett tag. Bara njutit av solen, poolen, trädgård och annat som hör sommaren till. Fikat med föräldrarna och suttit på uterummet sent med familjemedlemmar.
 
Jo jag har fixat och pysslat lite också med lite jobb. Japp jag jobbar på semestern men det är kul jobb.
 
Före!
 
  Jag har fräschat upp lite möbler till förskolan. Jag och jag, maken har naturligtvis hjälpt mig med snickrandet och jag slipade och målade så som det nästan alltid går till hos oss.
 
 Annars är det lugnt och på fredag så startar jag upp lite mjukt med en arbetsdag. Men det är då det.. Nu ska jag fixa en smarrig lunchmatsäck och sen drar vi ut till havsbandet för att skåda lite över horisonten. Sitta på klipporna och höra havets brus. Ja ni vet ju att jag blir toklugn av sånt.
 
 Njutit av den här sommaren har jag verkligen försökt men inte gjort, så dessa sista dagar känns så nödvändiga att jag minns som sköna och härliga.

 

8 kommentarer:

 1. Så skönt att du kan njuta! Ha det så härligt i havsbandet!

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Mysigt! :-)
  Fint ni har gjort.

  Kram N

  SvaraRadera
 3. Fina Pia, som du vet så "lurar jag i vassen".....följer dig både här och på fb.
  Önskar dig nu allt gott. Hoppas att du nu inhämtat krafter till en ny termin. Men vad jag anar så är du full av energi och nästan alltid något projekt på G. Du är helt suverän på att "hitta på"....Lyfter på min hatt till dig Pia.ink från mig.
  Var rädd om dig och kram o v

  SvaraRadera
 4. Låter som väldigt sköna & underbara dagar...
  Ha det gott!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 5. Vad fint du gjort! Barnen kommer bli så glada! Lite typiskt oss lärare att inte koppla av under ledigheten eller...? Hjärnan liksom hittar vägarna ändå. Själv börjar jag på tisdag.
  Ha ett bra avslut på ledigheten!
  Kram / RosMarie

  SvaraRadera
 6. Så snyggt fixat! Ni kanske ska starta eget, och ge gamla barnmöbler nytt liv? Sälja dem dyyyyrt ;)
  Klipphäng är bästa meditation!
  Njut av sista dagen nu, Pia!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 7. Låter härligt att njuta god mat och utsikt vid havet. Och så lummigt och frodigt i din trädgård, fina bilder i inlägget nedan. Passa på att njuta sista dagen på semestern. Jag har en vecka kvar och ska fixa lite i trädgården idag :)

  Kramiz aka

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!