tisdag 11 augusti 2015

Lägesrapport Augusti månad.


 En rosa späckhuggare på himlavalvet. Undrar om det är ett omen?
 Det blev visst ett litet uppehåll här på bloggen. Ingen fara alls för så är det ju ibland. Tiden räcker inte till även om viljan finns där. Jag försöker på något konstigt sätt summera detta första halvår plus semestern. Hmmm låt mig tänka lite... Ehh  Första tiden av året var kanon. Jag kämpade på med hälsan, vikten, konditionen och jobb, ja, jobbet kanske var lite tuffare än vad man kan förvänta sig. Så är ju livet till och från. Jag går ändå stark ut ur den pärsen. Stark, glad och full av nya kunskaper och erfarenheter
 

 
Men sen så kom ju den där efterlängtade ledigheten, den där långa som jag skulle njuta så mycket av, hinna göra tusen saker och på samma gång vila upp mig. Sitta i solen och lulla runt i trädgården just bara softa och vara.
 
Så blev det inte riktigt. Jo några korta stunder här och där. Husvagnstripperna och vår lilla "lyxkryssning" tex. med släkten (firade mammas 75-års dag) var toppen rolig och bra på alla vis. Älskar att vara nära ungdomarna och se deras lycka.
 
kusin groupi bild. Två av mina söner och två systerdöttrar och en brorsdotter.
 
Men.. nej omständigheter gjorde att sommaren liksom bara försvann och kvar satt jag med stressen i själen och stor sorg till på köpet.  Om jag tycker synd om mig själv? NIX. Det gör jag absolut inte jag bara konstaterar fakta. Så nu planerar vi in roligheter varje månad som är kvar av året. Små saker som förgyller vardagen. Sånt man kommer att minnas senare. Man kan bara göra det bästa man kan, mer än så går ju inte liksom.
 

 

 
 

4 kommentarer:

 1. Hej raring!
  Men åååå vilken underbart fin bild på dig och vad skönt att läsa att det gått åt rätt håll och att du ska göra roliga saker varje vecka... Det vill jag med göra.
  Å kusinerna... såå fina...så härligt att få vara nära...jag håller helt med.
  Kraaaam Katarina

  SvaraRadera
 2. Vilken fin bild på dig! Och härlig summering av sommaren.
  Kram och ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Härligt Pia! Helt rätt tänkt! Man måste i alla fall utgå ifrån att tänka positivt, sedan kan det säkert komma saker emellan som gör att man tvivlar och dippar, men har man en positiv grund och styrka inom sig då blir inte dippen så djup och lång (om det inte händer något alldeles för hemskt då, förstås....) och jag vet ju att du är en stark kvinna, så din höst kommer bli bra! =) Så fina bilder, både på dig och ungdomarna! Och visst är det härligt att se barn och ungdomars lycka! De har ju så mycket framför sig :)
  Kram fina Pia!
  /Maria

  SvaraRadera
 4. Livet är för kort för att inte upplevas. Tyvärr blir det ju inte alltid precis så som man önskar, men blir ofta bra ändå. Det verkar som om du haft en skön ledighet och har en fin höst framför dig.
  Ha de gott och ta tillvara på dagen. Kram, Catarina

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!