lördag 15 augusti 2015

Jag gillar...

Jag bestämde mig idag, bestämde att jag faktiskt gillar mitt hem så som det är. Lite skavanker här och var men ändå, det är vårt hem. Min stil min alldeles egna stil. (ja vår stil så klart.)
 
Jag gillar självklart också det där moderna och fancy som är inne. Jo det gör jag men ska alla ha exakt likadant där hemma? Näe då vet man ju inte riktigt vart man är. Om det hänger exakt likadana posters hos alla, om alla har precis på pricken likadana lampor, vaser, ljuslyktor och soffor. Hur kul är det på en skala undrar jag. Just därför så gillar jag det som jag har även om det inte finns med i senaste inrednings magasinet.
 
 Jag har verkligen funderat en hel del över detta och på riktigt tyckt att mitt hem inte riktigt duger. har diskuterat det med en god och klok vän som gillar att inte allt är så perfekt. Men, äsch så klart att det gör. Så här på en solig lördag när det är nystädat så känns det rätt bra.
 
 
Nu kan jag bara luta mig bakåt och njuta av den fantastiska sommaren som äntligen kom. Nu kan jag fortsätta blogga och känna att det är kul. Skön Lördag på er.
 


 
 

10 kommentarer:

 1. Helt rätt tänkt!
  Jag(vi) har det vi gillar och blandar gammalt och nytt! Gillar färg vilket man inte alltid ser i magasinen. Kram

  SvaraRadera
 2. Helt rätt! Känner precis som du... visst ser det underbart fint ut hos alla andra. Själv skulle jag inte vilja ha vitt i vartenda rumt, det är inte vi... Här hemma bestämmer vi tillsammans. Undrar hur många män som bestämt i alla ''vitas'' hem? ;-)

  Kraam Therese

  SvaraRadera
 3. Jaa, var nöjd med det hem du har för det är ju där du bor, din familj känner sig hemma och vännerna hälsas välkomna. Alla har olika smak och man kan inte alltid ha det enligt senaste trenden, det är ju din smak och din stil som gäller. Det är ditt hem som är viktig så fortsätt på din personliga stil... den är rätt!

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Personlig touch är väl det som är mest intressant tycker jag. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Jag gillar personliga hem och är så less på vita väggar! Hellre hemkänsla än hotellkänsla! Kram

  SvaraRadera
 6. Det är ju den personliga touchen som gör ett hem :-) Ett perfekt hus/lägenhet med vita väggar a la inredningsmagasin är ju helt ospännande, nej tacka vet jag personlig inredning så att det syns att där bor människor.
  Njut av ditt nystädade hem och solen. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 7. Håller helt med! Det bästa är att följa sin egen stil. Det som är en fluga idag är ute i morgon och jag ogillar skarpt att byta ut saker bara för att de inte är "inne" längre, gillar inte slit-och-släng-mentaliteten. Jag försöker inreda mitt hem med ting som betyder något för mig - och som gör mig glad. Om det sedan är inne eller inte får inte vara det viktiga. Snarare drar jag öronen åt mig om jag blir intresserad av något som finns på "alla bloggar" eftersom det då kommer att överexponeras och bli tråkigt efter en tid.

  Vad härligt det ser ut i solstolen, idag får vi njuta ytterligare en solig dag :)

  Kramiz aka

  SvaraRadera
 8. Jag säger bara NJUT PÅ! Du har det alldeles lagom fint och hemtrevligt! Kram Lotta

  SvaraRadera
 9. Men åååå vilka fina bilder!
  Du ser ut att ha det underbart där i solen! Å jag skulle verkligen med behöva en egen PT...

  Vilka kloka ord och jag tycker ditt hem är fint som det är...man kommer rätt långt bara med att flytta runt lite saker så och då. Även om man inspireras av andra gäller det ju att bara plocka de delar man verkligen vill ha hemma hos sig själv ju. Personliga hem med älskade saker.....bättre än så kan det aldrig bli!
  Å ett varmt o personligt hem där man bara vill stanna...de är bättre än alla inredningsmagasin i världen.
  Så heja heja....Kram Katarina

  SvaraRadera
 10. Tycker absolut man ska ha sin egen stil, det är ju jag själv som ska leva, bo och trivas i hemmet. Mix av gammalt och nytt är en säker stil att gå på. Är alltid spännande och roligt att besöka hem som inte ser ut som alla andra eller taget ur ett magasin. Så nej, tyck om ditt fina hem och ge det din kärlek så ger det dig trivsel tillbaka.
  Kram / RosMarie

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!