söndag 16 augusti 2015

Min egen design.

 Åh vad roligt att så många kommenterade förra inlägget. Jag blev så varm i hjärtat. På tal om personligt och egen stil så...
 
 Ja men visst, nu har vi gjort vårt första bord. Kanske det sista också Fniss! Jag har i alla fall designat det och maken snickrat så är det. Tror nog att vi är ensamma om ett sånt.
 
Vi hade ju tidigare ett runt vitt plastbord på pooldäck. Inget större fel på det men jag har varit på jakt efter ett i trä. IKEA hade rätt så bra men lite veka tyckte jag. Så när maken sa att han inte hade något att göra så sa jag, snickra ett bord till oss. Så blev det såhär.
 
 Lite knepigt at få fram exakta vinklarna men det finns verktyg för allt. Med samma färgade olja som vi haft på stolarna så ser det ut som det liksom tillhör gruppen.
 
Kostnaden? 50:- för vi har använt virke som bara kostade 3:- metern. Älskar den där lite ruffa och råa stilen. Själva bordsytan har vi hyvlat och slipat.
 
 
 Tänk vad man kan åstadkomma på en solig söndag i Augusti.
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Perfekt! Underbart med ett litet bord att ha emellan två stolar, lagom för lunch eller ett glas vin ;-)
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Vad ni är duktiga! Kanske ni skulle ha det som extraknäck? ;) :)
  Jättefint blev det!
  Jag tycker inte heller om när alla hem ser likadana ut! Jag ser ibland hur flera ställer frågor om färgkoder, på väggar m.m och tänker, men herreguuud gå till färgaffären och leta upp egna färgprover för att ta hem och kolla vad som passar i just ert hem... Vissa blir riktigt irriterade, verkar det som, när de inte får svar på sånt. Det var bara ETT exempel ;) Jag gillar också mitt hem och det duger som det är, men just nu är jag inne i en svacka, där jag inte prioriterar bloggen alls. Har för mycket annat för mig. Vill ta vara på tiden, syr gardiner, ska putsa fönster, läser böcker m.m :) Mera medvetet tar vara på tiden tror jag. Då känns inte bloggandet som nummer ett ;)
  Och jag tycker att du ser ut att ha ett jättemysigt hem! Och jag vet ju att ni har så mysigt tillsammans, ni som bor där, och det är ju faktiskt NI som gör ert hem till ett HEM. Med bara möbler, så är det ju rätt kärlekslöst ;) :) Hur "snygga" de än är ;)
  Kram och ha en ny fin vecka!
  /Maria

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Perfekt storlek där! Bra med en gubbe som kan snickra efter önskemål!

  Ha en fin vecka.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Vilket fint bord, och lagom stort! Man behöver sådana där små bord lite här och där tycker jag och det här var ju behändigt.
  Och absolut, jag tänker på förra inlägget, man ska ha det som man bäst trivs hemma, det är ju ens hem. Här är heller ingen bestämd stil, vi har det vi tycker om och det är ett litet sammelsurium av olika saker, men vi trivs, och det är ju det viktigaste. Bra talat av dig där!
  Kramar

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!