söndag 12 juli 2015

Det går trögt.

Halloj! Jag som trodde att det skulle vara lätt som en plätt att starta upp en liten sommarbod-loppis-gårdsbutik. Men nähä, det var det inte alls. Målningen gick låångsamt fast nu är det äntligen klart.
 
Men sen då. Oj Oj! Nu ska man prissätta allt, veta vad man ska sälja och vad man ska ha kvar. Jag plockar och plockar. Blir varse om att det behövs fler hyllor. Maken vill avvakta lite med vissa saker, plockar i lugn och ro. Ja det så klart. Det måste man ju få.
 
 Det får nog vara stängt ett tag till. Vi sover på saken som man brukar säga, i flera nätter, ja i veckor känns det som. En sak till, hur i hela friden ska allt få plats där inne? Det kanske inte blir öppning förens på sensommaren. Vem vet? 
 
Om man nu är det allra minsta sugen på fritidsprylar, kamouflagenät, träningsprylar, fiskegrejor, framkallningsapparat, barnspark, pulka med skaklar och sele eller serietidningar, böcker, fågelholkar, spel pussel, leksaker, dukar, gardiner, vaser, ljuslyktor, div. möbler, mattor, takräcke, skridskor och lite annat smått och gott som tex. hemkokt chutney eller gårdens egenodlade oregano så..
 
Ja då kanske man kan vänta, för en vacker dagkanske det står öppet på skylten. Nu tar jag lite ledigt från boden och annat. Ska nog strosa runt lite i Trosa.
 

 
 
 
 

5 kommentarer:

 1. Det verkar som om det blir en kanonbra affär när den kommer igång! Så mycket saker. Det skulle vara skönt att rensa här också, men hit hittar nästan ingen, det går liksom ingen väg förbi......
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. SOM jag har kastat, sorterat, skänkt bort och ändå så är det alldeles för mycket saker inser jag! Småpryttel!
  En loppis skulle ju inte sitta fel och jag får lova mig själv att inte besöka några och dra hem mer nu...skåpen är rågade!
  Lycka till nu och det är bara att smälla upp ÖPPET skylten Pia!
  Sommarkram,
  Titti

  SvaraRadera
 3. Vad spännande, det är väl inte så mycket att fundera på :-) Vänd på skylten vetja och öppna!
  Trosa är inget dumt alternativ, underbar liten stad.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Nejmen... öppna NU... under semestertider går affärerna bra vetja! Och om du är tillräckligt billig så blir du av med allt i ett nafs! Det ser ju ut som du har det mesta i ordning. Det kommer att bli så roligt! Kööör!

  Lycka till!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 5. Ja men visst tar allt mycket längre tid än man tror!!! :-) Det ser i alla fall väldigt fint ut!

  Kram Malin

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!