lördag 27 juni 2015

Uppfräschad SPA-avdelning


Hej Hopp! Jag börjar få flyt på mina dagar nu. Inspirationen liksom bara kommer när man som minst anar. Som i går när jag bara skulle byta ut lite blommor på bastutrappen.
 
Ja men då helt plötsligt fick jag krafter från ovan, eller nedan jag vet inte. Jag började med att skura bastun, sen slipade jag och målade det vita i duschutrymmet. Medans det torkade så oljade jag in dörren och tröskeln och tog en snabbis till vårt egna lilla Ullared. Thuns! Fyndade en klänning och lite nya SPA produkter.
 
Obs! Jag inhandlade två nya flugsmällor också Ha! Ha! Fina klänningen får ni se en annan dag. Oooops glömde ju att jag startade med en härlig joggingtur efter flug-smällandet. Tror att jag får ännu mer energi om jag håller i gång. Eller jag vet rättare sagt.
 
 
 
 Nu ska jag fara på Auktion och i kväll så ska det bastas, där med basta.
 

2 kommentarer:

 1. Åhhh sitter här med en kopp te, helt urlakad och trött av denna flytt och så kikar jag in till dig och läser THUN´S!!! Började nästan gråta, dit åkte vi alltid, mamma o jag när hon levde, vi shoppade och tog en mos och korv i grillen. Det var lite tradition att åka dit och alltid lika trevligt...
  Ja ja allt har sin tid, nu sitter jag här med alla flyttkartonger och är galet trött!!!
  Kram till dig,
  Titti

  SvaraRadera
 2. Thuns har jag aldrig hört talas om...men vilken energi du har, kan du skicka lite till mig??kram

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!