lördag 9 maj 2015

Fint från nätet.

Jag är alltid, ja nästan alltid sugen på att förändra och förnya här hemma.
 
 
Borde ju vara nöjd någon gång. Gillar att snoka runt lite bland inredningsshopparna på nätet. Man inspireras och myser lite när man bläddrar sig fram bland alla finheter. Ganska så farligt också för man vill ju ha allt. Kolla in den här tuffa pallen  Design Lena Bjerre. Dansk inredning när den är som bäst.
Lene Bjerre Delores Pall Vit - lavanille.com
Fastnade lite för hennes prylar faktiskt. Min smak och stil Absolut! En stilren skärbräda i marmor och trä, sååå läcker..  Lena Bjerres den med..
Lene Bjerre Marble Skärbräda Small - lavanille.com
Hängmattan är också hennes, visst längtar man efter att få lägga sig där under ett träd och halvsova i sommarvärmen. Läsa en tokspännande deckare och ha en iskall dricka bredvid sig.
Lene Bjerre Affair Hängmatta Blå - lavanille.com
En cool kudde också bara, sedan har man allt som behövs en slapp semesterdag. Vad tycks om detta Fina kuddfodral från Danska 
House Doctor. F som i fin, fräsch, fiffig och fantastiskt fin. Den funkar ju inne med, i soffan eller som prydnad i sängen. Bra pris också faktiskt, bara 155:- Jag hittade alltsammans på http://www.lavanille.com/
House Doctor Letter F Kuddfodral - lavanille.com
Dom har urläckra lampor också. Den här tex. Snygg! Vårnytt från Globen Lighting, heter rock rök. Ok jag ska fortsätta drömma om tjusiga vackra ting. Kanske det klickas hem ett kuddfodral.
 

3 kommentarer:

 1. Älskar kudden och de där krukorna med "mått-siffror" Håller med det är så kul att hålla på och greja hemma och kaske mixa med nåt litet nytt....

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Vilken fin pall! Ååh, så härligt med en hängmatta! Vi har inte så många träd, så här går det inte tyvärr.. Kanske skulle funka på altanen.

  Kraam Therese

  SvaraRadera
 3. Åh vad mycket fint! Har inte hunnit botanisera så mycket än... Kram Stina

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!