söndag 10 maj 2015

Sovrums förändring och ett glädjebesked..


Jag fick ett ryck, att städa, damma och "fixa nytt" ryck. Fast egentligen hade jag velat tapetserat om den lila fondväggen först. Jag får vänta lite med det tills jag hittar rätt tapet. Förändringen blev ändå till det bättre eller ja, det känns åtminstone lite nytt och roligt. Nytt, fast jag inte köpt något nytt bara flyttat runt lite på prylarna. Det bästa är att jag hittat glädjen igen. Glädjen och inspirationen.
 

Jag tror det är nyttigt att åka bort några dagar. Sen när man kommer hem igen så ser man med nya ögon på sitt hem. 


Vita krukor byttes mot svarta och kuddfodralen är numera i vitt och svart.
 
Små detaljer som passar in och så levande blommor. Gardinerna var innan i brunt men nu på sommarhalvåret så känns det fräscht med dessa vita. 
 

En Carl Larsson tyckte jag passade bra i den svarta ramen tillsammans med ljuslyktorna som jag tidigare haft på lilltoan.Överkastet som är virkat av min mormor  fick ersätta det brun/beiga från IKEA.


Annars är livet rätt så behagligt. En kommande vecka som är kort och mysig på många vis. Glädjen är stor här på grund av ett besked vi fått. Nu kommer det att ordna sig för en kär person.
 

Sånt blir jag glad av, så himla roligt att jag ska ta tag i kontoret som aldrig blev klart. Lamporna ska äntligen upp och hyllorna skruvas på plats.
 

 

3 kommentarer:

 1. Så fint och det som fångade mej mest var det vackra överkastet. Virkat av din mormor, vilken klenod!
  Ha en trevlig söndag!

  SvaraRadera
 2. Ser så mysigt ut ditt sovrum.
  Alltid skoj att göra om ibland..............och som du skriver så är det bra att åka bort några dagar och sedan har man ofta fått lite inspiration till sitt eget hem.

  Skönt med glädjande positiva besked, det behöver man!

  Ha det gott,
  kram Anneli

  SvaraRadera
 3. Så mysigt ni har och så kul att fixa iordning. Kram

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!