torsdag 16 april 2015

Två dagens och en krasch.


Tjabba! Visar er två dagens idag, inte allra bästa kvalité på den första, jag är usel på selfies i helfigur. 
Byxor och top köpta här.

Sedan dagens snabba middag till mig och Tonåringen. Vegetarisk kebab i pita bröd eller utan om man hellre vill det. Då kallas det vegetarisk kebab-sallad. Unge herrn i huset tyckte det var gott, jag sa såklart inte att det var vegetariskt. Men hallå.. han frågade ju inte. Fniss! 

Min hängiga och sega vecka beror troligen på att magen spökar och krånglar hela tiden. Kan vara lite stress, jag vet faktiskt inte. Kände i alla fall att det blev ett strå värre idag när Rutger bestämde sig för att säga upp sig. Rutger är min städhjälp (läs dammsugare) Den jäkeln kraschade i munstycket. Sicken en va?  Jag övertalade honom att stanna kvar, lite rehab bara på den så blir han som ny, kostade nästan 500:-(Nix det funkade inte med silver tejp, tro mig, jag testade) Roligare kan man ju ha liksom. Fast om jag ska vara ärlig så kan jag inte leva utan Rutger.  Snabb leverans lovade företaget så, ja kanske det kan bli städat i helgen som planerat

Vi Hörs!

6 kommentarer:

 1. Ha, ha, ha .... finns ingen anledning att avslöja ingredienserna i maten om ingen frågar ;-) Det viktigaste är ju att det smakar bra!
  Det är så himla tråkigt när hushållsmaskinerna ger upp, man kan ju liksom inte vara utan och det är så trista pengar.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Dom där maskinerna ska bara fungera, hua vad tråkigt när dom går sönder.
  Super snygg outfit !
  Hoppas du snart piggar på dig.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Smart att kunna servera vegetariskt utan att man märker det. Vad var det för något som ser ut som kött?? Är inte hemma alls i den världen. När magen bråkar är det ofta tecken på att något annat i livet är i obalans också. Du får försöka stressa ner lite.. Snygg outfit på dig, du ser så smal och smärt ut..
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Smarrig middag, och man behöver ju inte berätta allt.. *fniss* Outfiten ser riktigt skön ut! Tur som en tokig så har jag ju en make som arbetar med reparationer av allt som har med vitvaror och "hemmamaskiner" att göra...
  Stora fredagskramen från Kate

  SvaraRadera
 5. Ser gott ut! :-) Vad heter blommorna i förra inlägget? Ser ut som nå slags kaktusar...?

  Kraam Therese

  SvaraRadera
 6. Vilken snygg selfie! Fin outfit, men delen du missat är ju också fin. Ha en toppenhelg! Kram

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!