onsdag 15 april 2015

Mitt i veckan

Satt och bläddrade i Vi i Villa och insåg att hela huset eller hemmet håller på att rasa här hemma. Stön och suck! Jag måste verkligen ta tag i saker som ska göras, fast det är ju det där med orken och tiden och vart man väljer att lägga den. Känns som om jag har alla taggar utåt just idag. Suckar och stönar lite till. Sådärja, nu ska jag sluta klaga.
 
 Det får bli helgens pyssel att styra upp skutan igen. Idag blev det ett besök på Öron-näsa hals, jag är dum-snäll och följer med fast jag inte borde. Curlingmorsan No:1 jajamensan.. Har bestämt att detta var sista gången, sen måste man klara sånt själv.


  Skönt med Onsdag och mitt i veckan bara två korta dagar kvar för mig, klart att jag hinner göra massor hemma då. Jag väljer i alla fall att skippa Zumban i kväll och ägna mig åt tvätt högarna. Det går ju att dansa lite på samma gång om man vill. Föresten så är det ju lill-lördag så jag ska ta ett glas vitt. Leva för att vara exakt, det godaste vita vinet om man frågar mig. Bäst att ta på dans skorna...

 

4 kommentarer:

 1. Jag skulle behöva ta en dans med herr snabeldrake, men har inte heller någon energi. Nåja dammråttorna springer ju inte från en, så de är med all säkerhet kvar imorgon också. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. He, he, he... Skulle bra gärna vilja se dig zumba i dessa tofflor :-)
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 3. Fniss... du är rolig du...dansa Zumba i "de där", det skulle jag vilja se!
  Ja, du undrar var jag får min energi ifrån... tja... jag vet inte, men jag prioriterar (tyvärr) hem (tvätt och städ) och inredning framför motion... HÄLSA får jag genom att äta nyttigt, promenera till jobbet (jääääättelångt, jag vet, men bättre än ingenting) och ägna mig åt kärlek. Fniss... ;)
  Kram på dig!
  /Maria

  SvaraRadera
 4. Ja men ibland känns det verkligen som man måste styra upp allt. Då är det nog bra att ta lite ledigt från saker och ting! Hehe Zumba i de där, kan du inte visa fniss fniss! Filma vettja!

  Ha det så gott!
  Kram Malin

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!