tisdag 14 april 2015

En bukett blommor.

En trött en vill ha vårvärme, NU! Tycker att jag fryser mig igenom dagarna trots fleecejacka, överdragsbyxor, vindjacka och mössa. Ja inte inomhus fast jag fryser där också. Vi har utedag på tisdagar och så stänger vi ute så det blir ett antal timmar i friska luften. Nu blir det en skön brasa på björkved, den värmer bäst och sen ska jag sjunka ner i soffan. Inget fel med det, fast...
 
Egentligen skulle jag ha varit på ett event för Forever Living på Clarion hotell i Uppsala. Jag hade sett fram emot att få klä upp mig lite och mingla runt lite där. Nu säger kroppen vila så då får det bli så. Jag får sitta här och titta på blommorna och hoppas att det går fler tåg.
 
 

7 kommentarer:

 1. Synd när inte det förväntade blir av, men som du säger, det går säkert fler tåg. Det gör ju det. Och att sitta och titta på dom fina blommorna är väl gott nog och så har du satt dom i precis en sån vas som det ska vara, ljuvare blir det inte!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Vilken vacker bukett!
  Åh vad trist när kroppen vill annorlunda, men det går ju alltid fler tåg! Så ta hand om dig!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Söt bukett, det är så underbart att kombinera vårblommorna.
  Vad trist att missa ett event, men kroppen och den egna hälsan måste ju alltid gå före. Hoppas att du piggar på dig.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Så fint med din bukett! Klart du ska vila om du inte mår bra. Kram Stina

  SvaraRadera
 5. Så söt bukett! Viktigast är ju ändå att lyssna på sin kropp, även om man då får säga nej till roliga saker ;)
  Forever Living verkar vara något som ligger i tiden just nu runt om i bloggvärlden? Sett fler som skriver om dem och deras produkter.
  Krya på dig vännen!
  /Maria

  SvaraRadera
 6. Det är bra att du lyssnar på kroppen. Ja det har varit ganska ruggigt ett par dagar nu men snart kommer våren.....Kram Anette

  SvaraRadera
 7. Sötaste vårbuketten Pia! Ja isande vindar och en råkall kyla gör ingen munter alls...näe inge kul alls. Våren bara stannade av, det enda som gör att man känner att det är vår nu är bondens gödslande, urk!!!!
  Varm vårkram till dig,
  Titti

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!