fredag 24 april 2015

Härligt djuriskt på top.

 
 Fredagsfeeling i dag trots att jag inte är på jobbet. Magen känns något bättre men om sanningen ska fram så är jag ganska så sugen på att bita i något nu. Hungrig? Mja, jo det är jag, fast rädd för att det ska göra ont igen.
 
Inviger min nya top idag. Kul att klä sig lite fint på en fredag. Nejdå vi ska inte göra något särskilt, maken jobbar helg så det blir en härlig och lugn kväll i uterummet med brasa och lite rogivande te.
 
Jag gillar V-ringat och så är det liiite guld också runt halsen. Med lite glitter i vardagen så känns det lyxigt och festfint.
 
Nu när jag varit hemma så har jag passat på att lära mig lite mer om min kamera. Tex. hur man tar tre bilder på sig själv under 10 sek. Ha Ha! Vilken bra kunskap va?
 
En sammanbiten bloggerska i köket. Varför? Jo jag fick en klipptid och är lite fundersam över vad jag ska göra med mitt stripiga hår. Jag gillar inte att få en massa hår i ansiktet så jag har det oftast uppsatt. Fast jag vet ju också att när man inte känner sig 100% pigg så brukar det avspeglas i håret.  Hoppas att jag blir nöjd hos frissan, då blir den här fredagen extra bra.. 
 
 
 
 

7 kommentarer:

  1. Superfin top på en superfin tjej! Det är inte helt lätt att ta bild på sig själv. Jag brukar liksom frysa till lite och le lite lätt hysteriskt när man väntar på lampan som blinkar och man inte riktigt vet när den ska ta haha!

    Men du har ju lyckats riktigt bra! Det blir säkert jättebra hos frisören!
    Kram Malin

    SvaraRadera
  2. Ha, ha, men . det var väl väl utnyttjad tid. Inte helt enkelt att ta bilder på sig själv.
    Jag "klippte" mig också i veckan, mitt illkorta hår måste ju klippas rätt så ofta för att var just illkort. Men nästa gång då.... då blir det riktigt kort igen :-))
    Ha en fin fredag, kram Catarina

    SvaraRadera
  3. Glömde ju! Ska ni ligga på Södra Öland?
    Du kan väl maila mig: catarina_davidsson@hotmail.se
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Det fixade du kanon, du är så fin i din top. Kram nette

    SvaraRadera
  5. Jamen såååå fina bilder! Jag gillar verkligen inte att vara framför kameran usch och fy men dina bilder inspirerar och jag hoppas du blev nöjd hos frissan Pia...
    Varm kram till dig,
    Titti

    SvaraRadera
  6. Wow vilka fina bilder på dig Pia!! Och så snygg topp, den klär dig verkligen! Alltid kul med lite färg till våren. Jag har också handlat lite vår- och sommarnytt, känns alltid kul med lite fräscht i garderoben till sommaren tycker jag. Gissar att du säkert blev nöjd med håret också :) Tråkigt bara med din magvärk, krya på dig!

    Trevlig helg!

    Kramiz aka

    SvaraRadera
  7. Hoppas att du blir nöjd med håret, jag klippte mig igår, lite mera än bara topparna så känns det mindre stripigt. Men om man gör det varje gång har man ju inga längder kvar... Särskilt inte om det växer i ultrarapid som mitt gör! Fin du är, även innan frissan! Krya på magen. Kram Jenny

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!