fredag 13 mars 2015

Today matters.

Såja, då var det dags igen. Dags för fredag. Jag ska åka direkt efter jobbet hem till en vän och bloggerska och prova ut ett läppglans. Inte vilket läppglans som helst utan ja, äsch ni får se sedan när jag fått det.  Känner mig på ett rysligt bra humör kan bero på att få träffa Victoria, kan bero på  massagen i går. Skönt att få sina stela muskler uppmjukade.
 
 Kan också bero på att jag hittade små fyndÖppen hand igår. En second hand butik som jag besökte efter kroppsknådningen. Alla saker är skänkta och all behållning går oavkortat till hjälp. Jag har vänner som arbetar där ideellt med att packa kartonger med förnödenheter som går direkt till behövande med bussar, lastbilar eller tåg.
 
 
Hittade lite roliga klädnypor också i en annan liten mysig butik. Kommer absolut komma till användning på nya arbetsplatsen/kontoret. Önskar er en toppenfredag.
 

 

7 kommentarer:

 1. Vi har vitt tegelhus och svart (eller mörk, mörk grått) tak. Tycker det är snyggt med både röda och svarta plattor till rött hus. Ni får dra lott! :-) Kycklinggrytan du gjort såg väldigt god ut - förutom oliverna.. ;-)

  Kraam Therese

  SvaraRadera
 2. Fina fynd !
  Låter som en bra fredag.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Härligt med fredag och fina fynd.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Så himla kul att träffa dig idag, vännen! Stoor kraaam!

  SvaraRadera
 5. Fina fynd du har hittat! Önskar dig också en toppenfredag, och helg!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 6. Det gör så gott med massage. Every day matters. Kram Anette

  SvaraRadera
 7. Det gör så gott med massage. Every day matters. Kram Anette

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!