måndag 16 mars 2015

Skaljacka och lite annat nytt i garderoben.

Hejsan på er! Nu längtar man efter att få kasta av sig allt vad tjocka ytterkläder heter, testade en stund i dag att vara ute utan överdragsbrallor men fy vad jag frös efter ett tag. Fast längta får man väl ändå.
 
TunikaTopp
Allt i garderoben känns gammalt och vintrigt nu tycker jag.  Bläääh! Hittade lite vår fräscht hos Cellbes som jag klickade hem i en ryslig fart 100:- rabatt så varför inte liksom. Gillar batik och marinblått till vita brallor, kjol eller shorts. Funkar till jeans också och perfekt till jeanskjolen ju. Den är toppen nedan kändes lite fin och vild på samma gång. Åhh vad skönt när man bara kan strosa runt i top och kort kjol.
 
Sedan har jag köpt en ny skaljacka. Har haft en från Didrikson i många herrans år så kvaliten är bra. Nu ville jag köpa en med lite färg, den förra var brun. Eftersom vi är mycket ute i naturen så vill jag ha en jacka som tål vind, väta och sportiga turer på skidor, cykel, PW eller fågelskådning. På Ölands södra udde en stormig vårmorgon krävs det bra kläder.
 
Didriksons Cascade Womens Jacket Lupine - Vind- och vattentät skaljacka för dam
 
 Nu vill jag gärna få plats med en tunn fleece innanför så jag var tvungen att byta till en större strl. Var lite för optimistisk. Trodde jag var mindre än jag var. Fniss! Har ni uppdaterat era garderober ännu?

 
 
 



6 kommentarer:

  1. Jag håller helt med, konstigt hur det bara plötsligen blir så att det känns gammalt och vintrigt:) Hoppas du såg mitt svar om att det är på väg. Hon skall ha postat det idag så hör av dig igen om några dagar om paketet inte kommit. ledsen för det! Kram Pernilla

    SvaraRadera
  2. Skönt med nytt och vårigt i garderoben. Snygg jacka men tyvärr kom inte bilden på dig. Kram Suss

    SvaraRadera
  3. Idag blev det bara skinnjacka när jag åkte till affären, vill inte se vinterjackorna längre...... Mycket fint du klickat hem. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  4. Vilka fina kläder du hittat! Nej, här uppdateras inga garderober längre, jag köper när jag springer på nåt och det där med årstiderna har liksom kommit bort för mig. Men jag känner att jag nog skulle behöva klicka hem nåt jag med!
    Agneta kram

    SvaraRadera
  5. Mycket fina plagg! Tyvärr går det inte att se dig när man klickar :(
    Jag har inte handlat mycket, faktiskt. En blus och kofta, ett par jeans och så klänningen jag fick... jo det blev ju en del... ;)
    Du känner mig du, Pia.... Klart att jag kallar det vårpynt och inte påskpynt ;) Hade faktiskt skrivit det på insta, också ;)
    Kram och ha en bra dag!
    /Maria

    SvaraRadera
  6. Tog en titt häromdagen och det är nästan bara svart!!! Dags att börja tänka på lite vårkläder tror jag!
    Gillade den översta tunikan till vänster jättemycket!

    Kul med ny skaljacka! Jag köpte en ny färgglad i USA när jag var där!
    Kram Malin

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!