söndag 15 mars 2015

Uterummet och tusen tankar.

Vilka underbara dagar det är nu. Jag känner mig på nytt född när vårsolen värmer och strålar. Härlig känsla när man kan öppna upp ut till uterummet. Låta skjutdörrarna stå på glänt och se hur gardinerna fladdrar lite i vinden.
 
Jag ångrar inte en sekund att vi målade vitt här ute och inte att vi satte in skjutdörrar heller. Vi trodde först att det skulle se för modernt ut till vårt hus, fast med det vita och den liggande panelen så blev det rätt bra ändå.
 
 
Vaknar tidigt och ligger och bläddrar i en inredningstidning i huvet snurrar tusen tankar, saker jag vill göra, som att måla om panelen i hallen, skola om små plantor, kratta upp kottar, tapetsera en fondvägg i sovrummet.
 
Fixa klart på kontoret också så klart, fast allt detta går inte innan jag varit i stan och handlat, dit vill jag inte så det får bli plantering och mys ute idag. 
 
Ska laga lite god mat till oss och äta middagen där ute tror jag bestämt.
 
 

6 kommentarer:

 1. Sy mysigt att ha ett uterum att kunna sitta i, framför allt den här årstiden. Ljuset lockar ut oss, men det är fortfarande för kallt att sitta ute. Ett uterum är ju bara perfekt.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Så mysigt i ditt uterum! Önskar jag hade ett också!

  SvaraRadera
 3. Åh så mysigt och fint! Ser inte alls modernt ut! Och då menar jag det som positivt, för du vill ju inte ha modernt... asch, du fattar... ;) Det ser klassiskt ut med vitt tycker jag! Passar bra till ert röda hus. Gillar stilen!
  Kram och njut solen!
  /Maria

  SvaraRadera
 4. Ja, ni lyckades verkligen få till ert uterum! Det ser så himla mysigt ut. Vi har ju en veranda/altan, dvs halva är under tak med huset ut på ömse sidor och vi funderar och funderar på hur man skulle kunna göra det med skjutdörrar i glas.......och nu när jag ser ert uterum blir jag liksom säker på att det måste nog ske i framtiden här! Underbart verkar det och njut av den härliga söndagen!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Riktigt fint uterum ni har, mysigt att sitta där ute och äta.
  Fin kväll till dig
  Kram Pia

  SvaraRadera
 6. Vad mysigt ni har det! Jag saknar ett uterum här hos oss! Det förlänger ju årstiderna lite!

  Känner igen mig i alla saker man vill göra! Hmm en liten kloning skulle inte vara fel :-).
  Kram Malin

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!