torsdag 26 mars 2015

Galet och jättefräckt.


Jag anses nog som en ganska så jordnära tjej. En som absolut inte köper lip-gloss för hundralappar, dessutom med lampa inbyggd. Men vad sjutton, jag gillar vissa flashiga prylar för tro det eller ej, jag var på riktigt  en riktig discopingla i min ungdom. Älskade allt bling-bling och sånt som kanske inte egentligen är världens väsentligheter.
 
 
Sen träffade jag min skogstokiga och naturälskande make. Blev omvänd. Fniss! Men det händer ibland att jag faller för vissa saker, just som detta urläckra gloss. Kolla in färgen. Perfect Pink! Wooow.  Så.. nu vet ni det. Jag gillar absolut lite lyx och flärd.


Lika viktigt är det med glitter och glamour som en helylle vegetarisk ekologisk rödbetsbiff. Jaaa i alla fall om man frågar mig. Just ja, jag är faktiskt lite av en expert när det gäller friskvård, så det så. Ha! Ha! jag vet ändå lite vad jag pratar om. Kraaaam på er därute.
 

3 kommentarer:

 1. En bra kombo ju, galet och jättefräckt! Jag borde bli bättre på detta med smink, färglös som jag är...kanske jag borde testa ett helgalet läppglans!
  Kram till dig,
  Titti

  SvaraRadera
 2. Haha det där är ju jätte häftigt... Jag har ett också med spegel o lampa...det har jag ju glömt visa...
  Jag menar såklart måste man ha en lampa ju...hahahaaaaa......
  Ha en toppen fredag!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 3. Men hur kul var inte den där!!! Jag älskar lite knäppa saker. Alltså jag bara måste köpa en sån!

  kram och tack för tips!
  Malin

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!