onsdag 25 mars 2015

Om modetrender och att ha föraningar.


Bild från Ellos.

Fick ett erbjudande från Ellos. Kollade lite snabbt på bilderna och skrattade inombords.
 
Min hatt, mina byxor och solbrillor.
 
 Stråhatt, djurmönstrat och blå-vitt. Jo. Jo. Man var lite före sin tid. Jag hade ju stråhatt hela förra sommaren. Har ju redan beställt en underbar tunika i blått och vitt med batik-influens.
Tunika
Djurmönstrat på skor har jag väl inte IOFS. Bra att man hänger med lite ändå, fast man bor på landet och är lite gammal&mossig. Närå, jag känner mig ganska så ung i hjärta och själ. Sedan får man väl vara precis så som man vill. Duger inte det, nej men då så. Värre är det med hälsan.


Bilder fotade ur reklamblad

Dagen har släpat sig fram, ingen vidare comeback på jobbet. Yrseln var riktigt läskig i bilen och huvet dunkade hela dagen. När man jobbar med barn så är ljudnivån ganska så hög. Även om atmosfären är trevlig så kan höga ljud bli lite påfrestande. Påsken närmar sig och jag har inte ens tänkt tanken på att påsk-pynta. Märkligt eftersom påsken är min absoluta favorithelg. Någonting är fel. Det känner jag på mig.

 
 
Mönstrade
byxor från Ellos!

Mina från förra året.
 Brukar ni ha föraningar om mode eller annat?
 

 

 
 

3 kommentarer:

 1. Hua det där med yrsel är inte att leka med, du måste vara rädd om dig. Lite koll har jag nog på vad som komma ska inom modet, men oftast kör jag min stil och får hoppas på att jag inte är allt fööör ute.... Ha en fin kväll. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Krya på dig!
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Krya på dig, vännen. Låter inte kul alls.... Nja, lite koll på modet, men kör nog mest mitt eget race ändå:)
  Onsdagskram från Kate

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!