söndag 1 februari 2015

Vink, vink Januari.

Skönt att denna månad är slut. Nu är det snart vår på riktigt. Fåglarna sjunger för fullt och katterna jamar på. Ilskan jag kände igår är väl delvis borta men inte helt. Jag var tvungen att avbryta mitt träningspass eftersom en muskel i rumpan aldrig vill läka ut. Lite hann jag ändå med innan det arga istället blev tårar. Skitrumpa kan man säga då eller hur. Mina måsten är fortfarande inte gjorda men det gör inget jag hinner nog.
 
 
 Äldsta sonen kom över en stund och försökte fixa datorn. Nu har jag ett annat tangentbord inkopplat. Att jag inte kom på det själv. Nåja det var trevligt att ha honom här och han muntrade upp mig med två fina snölyktor. Jag muntrade upp mig själv också. Tjejmaffian dvs. jag, syster och svägerskan, vi fixade lite hos föräldrarna. Skruvade ihop de nya möblerna och syrran med sambo tapetserade. Här ser ni fondväggen som ser alldeles för blå ut här.
 

När dom kom hem i går kväll efter teatern, så hade de ett nytt vardagsrum. Lite som på Tv när man skickar i väg folket och så blir det en överraskning sen när de kommer hem. Förvaring Bestå i vitlaserad ekeffekt och ett nytt soffbord i liknande färg. Innan hade de en typisk 70 tals bokhylla i tre sektioner från golv till tak, ni vet med barskåp i mörk valnöt. Det gamla runda bordet(avsågat gammalt köksbord) byttes mot ett rektangulärt.
 
   Muntrade upp mig lite i dag med genom att äta LCHF pannkaka till frukost. Gott! Det är inte grädde utan kvarg.
 
Just det, jag vann inget i går på hästarna så dubbla tangentbord får det bli ett tag till.
 
 

3 kommentarer:

 1. Jag håller med dig, skönt att januari är över. Nu blir det bara bättre, ljusare och varmare. Även om det är svårt att tro det, med det ihållande snöandet som bara fortsätter och fortsätter.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Ja, äntligen februari... Skönt att du inte är lika arg idag ;) De där "måstena" som du skulle göra är riktigt tråkiga och inga måsten man styr över, tyvärr... :(
  Kram på dig, det låter som att det blev fint familjemys igår! =)
  /Maria

  SvaraRadera
 3. Oj vilken makeover! Hoppas de blev nöjda. Jag tycker i alla fall att det ser trevligt ut.

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!