söndag 15 februari 2015

Tänka fritt i februari.


Gästerna har åkt hem, festen är över för denna gång. Jag menar egentligen att helgen snart är till ände. Mellon, Alla hjärtans dag och gay galan på en och samma dag. Inte undra på att man är lite trött. Jag skrev på Fb igår att jag är stolt över att leva i ett land där man är fri att få tänka, vara och tycka vad man vill. Fördomar har vi nog alla lite till mans, fast att vara medveten om det är ändå ett steg i rätt riktning. Att prata om det är ytterligare ett steg. En lång resa börjar ju alltid med ett litet steg. Tids nog är man framme och sen kanske på väg någon helt annanstans. Nog om det! Här är mina hjärtesnittar som jag bjöd maken på igår. Fina va?
 

Som vanligt när det är möjligt(utan snö blir det svårt) så spänner jag på mig skidorna och åker en sväng på helgen. Solen skiner och fåglarna kvittrar. Bäst att blunda när jag går förbi tvätt, damm och o-sorterade posthögar. Jag är säker på att det finns kvar när jag kommer hem igen.
 
Vad hittar ni på en sån här solig söndag?

3 kommentarer:

 1. Visst lever vi i ett bra land, men det känns lite oroligt ändå kan jag tycka med tanke på det som hände i Köpenhamn igår hua. vad skönt med lite skidåkning på morgonen och jag misstänker att allt kommer vänta på dig tills du är hemma.
  kram Helena

  SvaraRadera
 2. Skönt med härliga helger och vilka fina snittar. Och att vi lever i ett bra land, det gör vi, men jag får ibland känslan av att det blir lite konstigare och konstigare, vissa saker alltså.....men så länge vi har vår yttrandefrihet så! Jag håller med dig!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Wow vilka tjusiga snittar! <3

  Ja verkligen tur att man får tänka fritt - svårt att ens föreställa sig något annat!
  Vad kul med skidor, vi har tyvärr för lite snö, men jag hoppas att vi kan komma upp till Dalarna snart!

  Kram Malin

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!