lördag 14 februari 2015

Alla hjärtan, skrock och en liten lampa.

Fredagen den 13:e är över. Är ni skrockfulla av er. Inte jag så jätte mycket men om man går och funderar på att det ska hända oturliga saker, ja då tror jag att det bara händer sånt för att man fokuserar på det. I går så hände det i alla fall knasiga saker här. Datorskärmen vände sig plötsligt upp och ner och min middag som bestod av hemgjord pasta, kyckling och vitkålsgratäng......
 
Vet ni, den pastan blev super-duper äcklig, kycklingen räckte knappt, men gratängen var väldigt god. Receptet finns här. Till förrätt gjorde maken små ost och bacongratinerade kronärtshjärtan. Passande förrätt en dag som i dag. Vi blev mätta men jag är besviken på min pasta. Väldigt besviken.
 
Jag är däremot inte besviken på min lilla lampa som jag piffat med ett reflexband, ett sånt man sätter på armen eller runt vristen. Egentligen är det en julkula men med bandet högst upp så blev den tuff tycker jag. Den får hänga där ett tag till.
 
Nu blir det träning och lite planering inför kvällen. Jag ska överaska maken lite. Pasta blir det inte i alla fall det kan jag garantera.
 
Önskar er en fin och mysig 
Alla hjärtans dag.
 
 

6 kommentarer:

 1. Fiffigt med reflexbandet! Läskigt med datorskärmen... var det bara själva bilden eller hela skärmen??
  Ha en fin alla hjärtans dag, här är jag däckad i feber.... :(
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. En hjärtefin dag till dig! Och det där med dataskärmen var nästan lite roligt, ibland gör datorerna som dom vill. Pastamaskin har jag aldrig vågat mig på, tror det skulle bli degigt om jag försökte. Reflexband, så påhittigt! Och jättefint.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Vissa dagar ska bara vara slut fort! Önskar att du får en härlig lördagskväll iaf, och söndag!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Önskar dig en skön alla hjärtans dag! Ja vissa dagar ska man bara stryka ur almenackan, så är det bara!
  Kram till dig Pia,
  Titti

  SvaraRadera
 5. Är inte skrockfull men funderar lite gör jag:) Men dagen blev bra. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Tänkte inte ens på att det var den trettonde i fredags, men jag är inte så skrockfull heller. Gillar verkligen dina kulor. Superfina!
  Hoppas det gick bättre med kvällsöveraskningen. Nu ska jag kolla gratängreceptet.
  Ha det fint
  Anette

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!