onsdag 18 februari 2015

Små saker att glädjas åt.

 

Ja ni, ibland så får man göra livet lite roligare med små medel. Javisst, jag kan bli glad över en fin tändsticksask med tulpaner på, jag kan bli jätteglad över att få köpa en ny fukt crème fast den bara kostar hälften av vad jag brukar ge för en annan sort. Kan bli glad över att grönsaksbuljongen är så här guldigt inpackad också. 
 
Erkänn att ni trodde det var godis! Hi Hi!Vissa dagar så blir man glad bara av ingenting och det är absolut de bästa dagarna. Tror ändå att det krävs några botten napp (läs skitdagar) för att inse det. Visst ja.. jag glömde ju skriva om glädjen över att få äta en liten, alldeles vanlig men ändå härlig salladslunch med mannen som jag varit tillsammans med i 34 år.
 
Det gjorde inget att stället var jättefult inrett och varken hade dukar, ljus eller annat piff. Det gjorde inget alls. Det är ju deras problem, inte mitt. Fniss!
 
 
 

7 kommentarer:

 1. Jo, det är väl kanske lite så att vi behöver sämre dagar för att uppskatta de bättre ;)
  När man är med den man älskar så spelar det ingen roll att inredningen är ful, det är ju inte den man ska titta på ;) Mysigt med lunch tillsammans i all enkelhet, det saknar jag! Ibland önskar jag att jag också satt på ett kontor inne i stan så jag och P kunde lunchdejta...
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. Ibland är de det lilla som gör det. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Det är det som är vardagslyx :-) Härligt att hinna med en lunch-date dessutom.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Man ska glädjas åt det lilla.... Men det glömmer man lätt. Jag har lunch-date varje dag med min man.... Han kommer nämligen hem och äter den... ;) ;)
  Onsdagskram från Kate

  SvaraRadera
 5. Man får glädjas åt det lilla...och jag trodde det var godis;-)

  SvaraRadera
 6. Visst är det så, att man ibland får vara glad åt det lilla. Japp, jag trodde det var godis :)
  Kram Pia

  SvaraRadera
 7. Jamen visst är det så Pia! Att samla minnen, vara glad för det lilla och allt som är gratis i livet...inte blir man gladare av en ansiktscreme för 1000:- (dock kanske den gör mer nytta hi hi!)
  Näe fram för mer små saker som ger en glädje i livet...härligt Pia.
  Kram Titti

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!