söndag 25 januari 2015

Vid närmare eftertanke..

God afton!
Jag sitter här i dunklet, inget vidare ljus alls men visst har jag det bra. Ska inte klaga i onödan alls.  Vi har just ätit varsin hemlagad pizza, känns bra efter skidturen. Jag en LCHF variant och de andra en helt vanlig (lite havrekli i för fiberhaltens skull). Det sprakar i braskaminen och ute i mörkret brinner det små lyktor.
 
Tonåringen är hemma igen efter ett party på annan ort. Maken och jag ska strax kika på en film. Söndagar är ganska så mysiga ändå. Inte ska man väl ha ångest då heller. Jag har fått lite klarhet, lite hopp, så vardagen kommer kanske att lösa sig. Allra helst så skulle jag velat ta en bastu, känna hur alla muskler sakta men säkert slappnar av, men veden är tyvärr på upphällningen så det får bero. Ta hand om er där ute.
 

 


5 kommentarer:

 1. Måste bara in och säga "WOW"! Havsörn! Så underbart att få se!

  SvaraRadera
 2. Visst kan man väl ha helgångest ibland och likaså få ångest över saker man aldrig riktigt hittar svaret på. Tror det ingår i livet, hos en del mindre och hos en del mer.
  Ang elementskydden så har min Mr J snickrat ihop dem och så sitter de fast med krokar i väggen. De var inte svåra alls att göra.
  Kram helena

  SvaraRadera
 3. Vilken fin ljusslinga med bollar!
  Jag gillar söndagar för då brukar vi inte ha något inplanerat utan slappar bara och gör ingenting.

  Önskar dig en skön kväll!

  You Rock!!!

  SvaraRadera
 4. Hoppas söndagsångesten släppt, sånt där är inte kul. Men jag är så gammal nu att jag kommit på att det är liksom ingen idé, det är bättre om man kan ta dom där tankarna och stoppa ner dom i en låda, stänga till ordentligt och sen kan man plocka fram eländet när man känner sig redo att ta sig an det hela. Det funkar bra. Pröva! Käckt, eller hur. Har man ångest så har man. Hoppas du är bättre nu i alla fall!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Mja, söndagar gillar jag inte...en dag som man får inget gjort på! Inte ens kul att inget göra...har alltid varit så! Märkligt...förstår dig så väl Pia.
  Hoppas du får en bra start på veckan och ta hand om dig!
  Varm kram,
  Titti

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!