måndag 26 januari 2015

Vargfrossa och några önskningar!

Det ryktas om att en varg gått på gatorna i byn. Ja det är ju inte omöjligt alls, men varför skulle vargen strosa runt på en villagata i byn?  Inte vet jag, men det känns lite märkligt i alla fall. Kanske besöka Mormor. Fniss! Ja mamma, barnens mormor bor på den gatan där den synts. Jag har vargar i soffan jag. Tycker dom passar in här i vårt hem.
 
Frossa har jag också fast det beror nog på  helt annat än varg. Det är jag helt säker på. Livet går på halvfart just nu, inget spännande alls att rapportera i inredningen. Jag tar en dag i sänder, letar gröna recept på Google och hjälper tonåringen med läxor. Önskar att det funnits pärlhyacinter i lilla butiken, men nopp. Önskar att min sport BH skulle ha anlänt, men nopp där med. Önskar att någon (läs maken) ska tända en brasa. Japp han gjorde det. Ibland händer det! 
 
Önskar att jag torkat av bordet innan jag fotade också.. Ha! Ha!


 

4 kommentarer:

 1. Så mysigt du har det! Hade inte sett smulorna om du inte skrivit det...Kram Stina

  SvaraRadera
 2. Jag skulle vara livrädd om det gick varg på gatorna. Såg en ensam varg hos min fd man för några somrar sedan. Den kom och strosa förbi deras uterum och jäklars vad rädd jag blev.
  skönt med en brasa.
  kram Helena

  SvaraRadera
 3. Man vet aldrig vad vargen kan få för sig. Men den vill säkert inget ont.
  Fin kuddar har du i alla fall.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 4. Vargar i soffan ja tack (på kuddarna), men annars känns det lite väl spännande!

  Haha fnissar åt ditt inlägg! Du skriver så kul!
  Kram Malin

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!