söndag 25 januari 2015

Blåbärsblom, besvikelse och lagerrensning.

Hej, hallå! Då var det plötsligt söndag igen. Jag känner den där underliga söndagsångesten, faktiskt redan i gårkväll. Maken stönade lite och bad mig snällt att tänka efter lite. Vad är det som gör att du sitter här en lördagskväll och ältar.
Du måste ta tag i problemet. Suck! Ja jag måste nog det. Jag tycker att jag gjort det men jag stångar huvudet i väggen, kommer liksom ingen vart.  Inte kändes det bättre av att jag fick en abborrfilé på krogen som inte smakade något alls och att jag var chaufför. Fast det känns ju bra idag i alla fall. Fniss! Nej, jag satt där och höll god min för att inte förstöra stämningen för alla andra.
 
  Gillar min lilla bukett med blåbärsris och får lite hopp om att våren ändå är på väg.
 
Idag ska jag fota av en matta och om någon där ute är intresserade av att köpa äkta mattor så ska pappa sälja ut sitt lager. Maila mig så får vi se om något kan passa. Bra priser och fin kvalité det kan jag garantera. Han har fått flera utmärkelser för att sälja bra varor. Mattkungen!!!
 
Ursäkta om jag gnäller men det känns skönt att få ur sig lite. Kram!

3 kommentarer:

 1. Usch för söndagsångest och synd att maten inte smakade. Det är ju maten som är viktig när man går ut. Och sällskapet förstås!
  Gör som du och hoppas våren är på väg!
  Och skulle sååå gärna köpa en äkta matta av din pappa men har nog tyvärr inte råd nu...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Gud så tråkigt att inte maten smakade.
  Söndagsångest låter inget vidare, det är ju ändå en ledig dag liksom. Hoppas att du hittar något som kan bota det, annars blir ju helgen väldigt kort.
  Ha de gott. Styrkekram, Cat

  SvaraRadera
 3. Jag känner igen det där med söndagsångest. Redan på lördagen... Känner också så ibland. Vackert med blåbärsris. Kram Suss

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!