onsdag 14 januari 2015

Överläggningar och resultat.

Semester idag, inte alls så tokigt faktiskt. Hann ta en PW i soluppgången och fixa lite här hemma innan vi åkte.
 
 
 Jag har varit på sjukhuset i staden och hade planerat att ta en sväng till det stora blå gula. Nu var jag dock inte ensam i stan utan tillsammans med tonåringen.
  
 
Han hade absolut andra planer. Typ hamburgerrestaurang! Han undrade artigt vad exakt jag skulle handla där på möbelvaruhuset. Eftersom jag inte alls tänkt handla utan mer kolla läget så vann hans förslag. Resonemanget gick så här. Om man inte ska handla då behöver man ju inte åka dit och eftersom vi båda är hungriga så.. ja hamburgerkedjan. Så fick det bli och jag försökte inte ens övertala honom.  
Lånad från nätet obs! Inte sponsrad
 
Hittade ett relativt bra val, Chicken Royale med morötter! (nej jag skojar bara hjälp!!!) Och brödet Åhh hungern var verkligen så stor att det liksom bara slank ner. Jag får skylla mig själv att jag mår dåligt nu. Bilder här hemifrån känns inte alls kul att visa nu. Överallt ser det hemskt ut i mina ögon.(inklusive i spegeln) Allt känns tråkigt, fult och gammalt.
 
  Bredvid mig ligger två tidningar, en I form + bilaga och en Allt i Hemmet och glänser, alla bilder i bägge tidningarna  är ju bara sååå fina och fräscha. Jag får prestationsångest, fylls av någon sorts avundsjuka också. Nej jag lägger ner inredningstankarna, väntar på att det ska komma ny inspiration flygandes. Ska ägna mig åt mig själv ett tag. Träna och satsa på hälsan. För om man mår bra själv så kommer resten av bara farten. 
 

 
 Med andra ord så var tydligen I form allra mest inspirerande i dag och hamburgerkedjan. Alla provresultat var bra också så ingen fara på det viset. Vi mår bra! Men vi kan säkert må ännu bättre.
Vi hörs sen! 
 

 

9 kommentarer:

 1. Satsa du på hälsan i första hand, det tycker jag låter bra. Här tar hälsoinspirationen med och mer över inredningsinspirationen också, faktiskt. Trodde jag aldrig. Funderar t o m på att avsluta vissa prenumerationer. Sköna hem kan ligga i över en vecka innan jag ens öppnar den. Hälsa och Fitness mfl, de läser jag dock på en gång!

  SvaraRadera
 2. Vad bra att ni mår bra, allt annat kommer i andra hand! Snart kommer inspirationen åter om jag inte tar fel;)

  Ha det gott!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Skönt att proverna var bra, viktigast. När det är kolmörkt när man kommer hem från jobbet så är det svårt med inspiration till inredningen...

  Kramar till dig //Jenny

  SvaraRadera
 4. Men vad härligt med en semesterdag och vad skönt att alla prover var bra.
  Hälsan är viktigast av allt, mår kroppen bra mår huvudet bra :-)
  Ha de gott. Kram, cat

  SvaraRadera
 5. Jag tror man får såna där inspirationsdippar ibland och man tycker allt är fult inklusive man själv. Men det kommer tillbaka. Ibland får man äta lite "dåligt". Om det inte blir för ofta så tror jag det kan vara bra också!

  Skönt att proverna var ok.
  Kram Malin

  SvaraRadera
 6. Visst behöver man ibland äta lite onyttigt...Jag tror att alla känner som du- jag tänker stort och väldigt orimligt t ex "tänk om jag vann en miljon, då skulle jag göra detta, detta och detta hemma..." Efter en stund vaknar jag upp från min dagdröm och inser att jag får ta lite då och då

  SvaraRadera
 7. Hallå där!
  Å nu har jag läst ikapp här hos dig fast jag borde sova..;)
  Du gjorde ju helt fantastiskt rätt i att äta hamburgare med sonen i stället för att ränna runt på Ikea...
  Myyyyysigt och sånna minnen man vill ha ju.

  Så skrattar jag så åt dig..du är ju för rolig..haha.. Å vet du jag har ALDRIG heller varit på Ullared och känner ingen som helst längtan efter att åka dit..haha..
  Å du ska verkligen känna dig stolt. Du besitter en fin egenskap om främmande människor öppnar sig på det där sättet...men man tror ju ibland inte riktigt att det är sant...att människor bara hänger ut sina liv till vem som helst.... Å gud så jag skrattade åt ditt kontorsbekymmer med maken...haha du är ju för rolig du..;)
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 8. Det är nog bra att ta det som det kommer, och nån dag med hamburgare, vad gör det i det stora hela......man återgår till det hälsosamma igen bara.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 9. Låter mysigt tycker jag.

  Kram N

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!