onsdag 21 januari 2015

Om livets små goda ting

God afton! Ser ni... redan här så finns det där, ordet god.
 
Jag ska väl inte påstå att allt är så himla trevligt eller gott just nu, då skulle jag ljuga,  men det finns ändå små saker som man ska komma ihåg när det ser lite mörkt ut på horisonten. Det kan vara att någon bryr sig lite extra, säger något snällt, att någon ser att man behöver en kram eller att någon lagar en god middag precis så där som man vill. Det får man inte glömma bort, inte för ett ögonblick förkasta,  för det är ju just de där små goda tingen som gör att man står ut när livet är lite pestigt.(jag skrev ett inlägg igår men tog bort det igen, ifall någon undrar som hann läsa)
 
 Halva veckan har gått och jag har två korta dagar kvar. Ska bli så skönt att få se hemmet i dagsljus, kanske man kan fota lite efter städningen. Fniss! Arbetsrummet, det som jag flyttade ut från ni vet.. Där händer det saker nu. Maken rensar och kastar som bara den. Kanske det blir en tillbakaflytt så småningom. Fast inte ännu på långa vägar. Men vi ser ändå att det skulle kunna bli rätt fint där inne. En till god tanke!
 
 
Mina glashjärtan hänger i taklampan, jag tycker dom är fina, vackra och sköra. Precis som hjärtan är. Kanske det egentligen är julpynt. Jag köpte dem i alla fall för det på IKEA för ett par år sedan Tycker dom kan hänga där ända till alla hjärtans dag. Kan också berätta att det går bra med detoxen. Tre dagar utan kaffe.. Det ni!  
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Heja, heja! Detox skulle jag bara klara om jag var tvungen ;)
  Fina hjärtan tycker jag! Hjärtan behövs året om! Du kan ju byta bandet på dem om du inte vill att de ska kännas "juliga".
  Tack för dina fina ord!
  Kraaaam!

  SvaraRadera
 2. Vad duktig du är. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Så duktig du är! Bra jobbat. Kram

  SvaraRadera
 4. Vad ledsamt att livet är pestigt. Jag hann aldrig läsa men jag hoppas att det är något som kan bli bra igen. Livet går verkligen upp och ner och när det går ner är det extra viktigt det där goda i livet. Och när livet går upp ja, då får man hoppas att man kan göra gott för andra.

  Bra jobbat med detoxen, jag hade inte klarat mig utan kaffe. Försöker själv leva lite sundare men jag kör inte så extremt just nu.

  Önskar dig en bra dag!
  kram Malin

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!