måndag 19 januari 2015

God mat och detox.

Testade lite nytt, ugnsrostade kålrotsstavar till laxen.
Jag är såld kommer äta det ofta, ofta. Det är inte så vanligt att man får den där feel good känslan med mat numera. Men jag fick det nu i alla fall. Godare än pommes och godare än klyftpotatis. Jättegott som Tina Nordström skulle ha sagt och så är det LCHF. Ok! Det var söndagsmiddagen det. Nu väntar en vecka med detox, avgiftning.
 

  Det kommer nog bli lite tufft med tanke på att man inte ska dricka kaffe. Fast allt går om man vill så är det. Lovar att visa en bild på mig senare liknande denna. Om jag klarar av det vill säga. 
healthy detox diet
Källa

Stelheten i ryggen är bättre idag så som sagt det går över. Veckans träningsprogram blir simning på tisdag, step styrka torsdag,lördag + PW på söndag och så magövningar dess i mellan.  Jag längtar efter kvällen redan. Laddar för AW på Uppsalas Station. Undrar vad man ska ha på sig??? Lite ombyte i väskan kanske.
Svart-vitt och guld blir bra.

 Vill ju inte komma ut med snor och matrester på outfiten. Ha! Ha! Nu funkar allt på datorn perfekt igen, konstigt men sant. Ha det fint så här på veckans första dag.
  
 

8 kommentarer:

 1. Detox och AW? ;) Hur får du ihop det?
  Ja, när man jobbar som vi, så får man nog stoppa ner åtminstone en ren överdel i väskan att byta till ;)
  Kram och ha så kul ikväll! Tokgillar stämningen på Stationen!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Oj det låter tufft med detox. Kaffe är något jag INTE ger upp :-). Gärna dra ner på socker men kaffe där går gränsen.

  Din middag ser supersmarrig ut! Jag ska på massage idag eftersom min rygg krånglar! Det var länge sen så det ska bli skönt!

  Vilken fin outfit du visar upp! Haha fnissar här åt snor och matrester :-).
  Kram och lycka till!
  Malin

  SvaraRadera
 3. Mums vad gott det ser ut :)
  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Lax kan jag leva på! Älskar lax i alla dess former och rotfrukter...
  Men sen var det motionen, hm, attans duktig du är, jag tränade mycket förut men nu får långa promenader och bra mat fungera som bränsle! Just nu räcker det men vem vet...
  Varm kram till dig,
  Titti

  SvaraRadera
 5. Jag har alltid beundrat sådana som du som kan göra upp ett veckoprogram, det hade jag ALDRIG klarat, jag hade ändrat på det mesta hela tiden i ren protest, det är nog den lille rebellen i mig som spökar......men du kämpar på bra, jag är alltså väldigt imponerad som du väl förstått!
  Snygg outfit!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 6. Men nu så får jag lämna min första kommentar här:-)) Visst är det gott med kålrot ! Vi brukar använda det till både kltt och fisk! Fin outfit också!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Kålrotsstavar? Nu blir jag nyfiken. Är det bara att göra som med klyftpotatis eller?

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!