måndag 12 januari 2015

Om att krydda sin vardag och våga vägra Ullared.

 
Lång måndag på jobbet och en aningens, aningens stressrelaterad måndag. Jag som tagit mig i kragen och bestämt att ta tjuren vid hornen, nonchalera oron, halvfebern och tröttheten. Tog inte alls lång tid att genomskåda min svaghet av fina vännen och kollegan.
Dagen blev ändå full av härliga skratt ni vet sådana skratt som kommer från det innersta av hjärtat. Det pratades om Ullared om glädjen att få åka dit. Jag som senast i helgen avgett ett heligt löfte.. Jag ska aldrig någonsin  åka till Ullared.  Fattar inte just den lyckan,  men visst.. jag är väl lite bakom... Hemma efter många timmars jobb blir jag sugen på något.. jag kryddar min dipp med fetaostkrydda och njuter av några nachochips.
 

 

Dippen är slut nu, jag med faktiskt.

5 kommentarer:

 1. Jag har heller ingen längtan efter att åka till Ullared! Kommer antagligen ALDRIG att göra det! Fetaost-krydda??? Aldrig hört talas om, men det vill jag testa! Var hittar jag den? Oro, är inte bra.... :(
  Kram och hoppas halvfebern ger sig snart!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Här har du en till som ratar Ullared. Kommer nog aldrig att göra ett besök om jag inte råkar ha vägarna förbi i kombination med att kön=0 :)

  Vilken spännande krydda, har aldrig provat.

  Krya på dig kramiz aka

  SvaraRadera
 3. Haha, en till som ratar Ullared, här!
  Kram och krya på dig nu ��

  SvaraRadera
 4. Inget Ullared för mig, inte ens om jag bodde på besöksavstånd!

  Hoppas du snart är helt utan feber,
  Snökramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 5. Krydda vardagen måste man:) vägra ullared likaså. Jag blev avskräckt efter sommarprogramen som visades därifrån:) kramkram

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!