måndag 12 januari 2015

Köksskåp på kontoret.

Nu har det börjat mala i huvudet.  Angående kontoret.Jag tänker mig en vägg med överskåp där man kan ha alla pryttlar som man tydligen MÅSTE ha enligt maken. Jag kikar lite på smarta och rätt billiga väggskåp. Det kommer ju nytt hela tiden. Gillar den här varianten med lådor under.
METOD / MAXIMERA Väggskåp med 2 dörrar/2 lådor IKEA Lådan stängs långsamt, tyst och mjukt tack vare den inbyggda dämparen.
Sedan känner jag att det är rätt bra att kunna byta skåpluckor om man skulle vilja det, kanske ha några i en annan färg och resten vita. Då passar det bra med stommar från IKEA. På väggen mitt i mot tänker jag mig den långa arbetsbänken med öppna hyllor ovanför som i förra inlägget. Kanske inte så veka benbockar men liknande och så en fabriks touch på lamporna.

Sen räknar jag och tänker annorlunda. Ska jag kanske använda den förvaring som vi redan har (trots att den är från 70-talet) men fräscha upp den en smula. Jag har en liten rolig idé.  Möblera om lite och rensa upp bland gamla ting.  Det kan bli bra, jag hoppas det i alla fall. Planeringen är nästan det roligaste i ett projekt tycker jag.  
 
 
 

1 kommentar:

  1. Låter som du har bra planer på gång! Och ibland måste man bara styra och ställa lite när "karlarna" har så dålig smak hehe! De brukar ju tycka att det blir bra när det är klart, men många karlar (kanske farligt att dra alla över en kam..) verkar inte gilla förändring (eller är det arbetet??!).

    Lycka till ska bli kul att se vad du, jag menar ni hittar på ;-).
    Malin

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!