söndag 11 januari 2015

Jag har flyttat...


Jag tog mitt pick och pack och flyttade in i biblioteket. I går när maken jobbade så rensade jag ur mitt kontor, kastade massor och skruvade isär mitt gamla skrivbord. Lådhurtsen fick flytta med in. Jag känner en helt annan harmoni här inne.

Jag retar mig så vansinnigt på makens "oreda" och tok-fula skrivbord. När han kom hem och undrade lite... Så sa jag bara som det va. När det är snyggt och fint kanske jag kommer och sitter här med dig igen. Han - Du rör inte mina grejor.. Jag?? - Aldrig i livet. Vi kom överens om att hjälpas åt, kika lite på IKEA hitta bra förvaring, en enhetlig och vilsam sådan.
 

träbockar,skrivbord,lång skiva,drivvedsbets,bets,arbetsplats,diy
Bilden lånad från Styleroom
 


6 kommentarer:

 1. Eget kontor är bäst ;-) om man har möjligheten vill säga.
  Jag har min "lilla hörna" i vardagsrummet, men så snart vi renoverar den delen blir jag vräkt :o och måste leta upp ett nytt kontor/fotostudio.
  Ha de gott. Kram, Cat

  SvaraRadera
 2. Ja, det är så skönt att få ha sitt eget ;)
  Koll på skafferiet... nja... det vill jag väl inte skryta med, direkt... där behövs nog rensas/städas faktiskt ;)
  Men hallå!!! Jag tar absolut emot dina tips!!! Något proffs är jag då rakt inte! ;) :) Jag ställde en hortensia på bordet igår, i en rosa-brun kruka som jag köpte i våras. Det blev skillnad på en gång, faktiskt!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 3. Skönt att få röja lite, känns så mycket bättre :)
  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Det där är så svårt tycker jag, när man tänker och tycker olika... Jag vill ha det SÅ, och han vill ha det på DET viset... Vad gör man då då? Drar lott...? ;-)

  SvaraRadera
 5. Tack för dina åsikter och tips om TV-rummet. Alltid kul att få råd från flera vinklar! Du har helt rätt, jag vill absolut inte tapetsera om väggen! fniss... ;) Varken göra jobbet eller byta ut tapeten ;) Det är nog bilden i så fall, som gör att soffan ser ut att sjunka in i tapeten. För soffan är typ nougatbrun och väggen mörkt vinröd ;) Så de är inte så lika i verkligheten. Jag har beställt en grå-svart sammetskudde från HM och har kikat på en mullvadsfärgad med lite paisleymönster i. De vita kuddarna ska helt enkelt bort, de känns för ljusa ;) Jag vill ha lite "murrigt och mönstrigt". Lampan, ja... den har jag funderat på om den inte också skulle få en ny skärm, en rund. Men rosa blir det nog inte, eftersom den står i den delen av "hallen" som är kontorsdelen, (inte TV-rum) och den delen går inte i rosa, utan i brun/vit/svart. Hihi... noga, det där ;) Jag tror inte du har varit upp på vår övervåning?? Det är nog därför du inte uppfattade det där med soffan/tapeten när du var här? När du var hit precis när vi flyttade in, vet jag att vi var upp, men då hade vi inga möbler alls i TV-rummet ;)
  Vad ditt skrivbord ser ut att vara vackert, förresten! Gillar de svarvade benen!
  Hoppas du hittar någon bra förvaring så du kan gömma L´s prylar ;) :)
  Krya på dig!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 6. Förstår dig! Lyckos dig som har ett rum extra att flytta till!

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!