torsdag 1 januari 2015

I rosa går min dröm..


Att jag gillar rosa är ju ingen nyhet precis. Kolla in den här.. Den skulle jag kunna tänka mig i ett stort sovrum eller i ett flott bibliotek. Sen den ursnygga väggen där bakom. Wooow! Jag är en obotlig, galen, romantisk drömmare. Drömmen om att vinna veckans blogg på besökstoppen gick åt pipsvängen. Jag tackar ändå för alla era röster.  Tack! Nu blir det den bruna fula soffan ett tag igen.. Film med Brad Pitt. Fniss! Är det fler än jag som är rastlösa och less på allt? Kanske det beror på den där attans febern som kommer och går som katten liksom. Nejdå, inte blev det någon skåprensning heller.. Oooops jag tror bestämt jag behöver peppas lite.   

6 kommentarer:

  1. Jätte fin fåtölj. Krya på dig. Kram Anette

    SvaraRadera
  2. Shit vilken fin fåtölj! Vart fanns den och köpa?? Har fullkomligt missat att du var nominerad, vad synd för då hade jag röstat. Jobbigt med feber som kommer och går, men har hört att många verkar ha det så just nu. Krya på dig och god fortsättning. Kram Helena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet inte riktigt med just den här, den fanns på en sida med kalkfärg men liknande finns på Trendia.se. Kram

      Radera
  3. Ursnyggt! Jag tokgillar ju också rosa ;)
    Trist att du inte vann tävlingen, du var helt klart värd en vinst! Röstade varje dag. På dig så klart!
    synd att L är allergisk, annars hade vi ju kunnat fira ihop igår, då kanske vi varit nöjdare idag? ;) Men med Rufus flåsande, så hade det nog inneburit döden för din stackars man ;)
    Hoppas du piggar på dig snart!
    Krya-kram och god fortsättning!
    /Maria

    SvaraRadera
  4. Men åååh, jag har också helt missat att du varit nominerad... hade så klart röstat varje dag om jag vetat :( Jag är ju inte så där superflitig bloggare nu för tiden så jag får väl skylla på det, men det hade varit dig väl unt att vinna!

    Sååå härlig fåtölj! Jag har ju en röd fåtölj som jag tokälskar, den bryter av fint mot övriga inredningen, så jag tycker absolut om att komplettera inredningen med ett oväntat drag :)

    Önskar dig en fin fortsättning!

    Många nyårskramar aka

    SvaraRadera
  5. Har också missat att du var nominerad... förlåt... :-( Tyget ser så mjukt & skönt ut på den där fotöljen/pallen.. det skulle nog katten gilla! :-) Hoppas du mår bättre nu, när det är nytt år och allt!

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!