fredag 2 januari 2015

Det stormar..

God förmiddag eller kanske bara morgon, man väljer själv. Jag har förmiddag här fast man kan tro mitt i natten. Oj vad mörkt det är och all snö har regnat bort eller blåst iväg kanske.
 
 Woow vad det viner runt knuten. Jag plockar lite, skurar kylskåp, flyttar runt på sakerna och byter kuddfodral. Nu vill jag inte ha jul rött i soffan längre men gärna koppar rött på bordet. 
Sedan undrar jag en sak, det där med när man får en fråga om något. Var ska man svara någonstans. Jag svarar ibland direkt under frågan i kommentaren men ibland i nästa inlägg fast då kan det se lite konstigt ut kanske. Jag vet inte,  hur gör ni? Nu svarar jag i alla fall på frågan om var man kan köpa den rosa fåtöljen.
Howard Deluxe Fåtölj och Fotpall av Bomull, Linne & Dun - Rosa
Via
 
Svar: Jag vet inte för den var rekvisita på en miljöbild för färgen på väggen. Liknande finns på Trendia, en variant här ovan eller en annan på Ellos. Jag har inte sett någon lika fin fotpall som den tyvärr men det finns ju liknande i alla fall- Sedan kan man få fåtöljer och fotpallar specialbeställda här.
 
  Kom just på att det faktiskt är fredag och det är ju alltid trevligt. Febern verkar ha blåst bort den med så äntligen kan man känna sig som folk igen.
 
 

 

 
 
 

4 kommentarer:

 1. God fortsättning på nya året!

  Kram N

  SvaraRadera
 2. Så mysiga bilder! Fint sken och färg på dem!
  Jag brukar svara på frågeställarens blogg, alltså går in till den som ställt frågan, och svarar i dess kommentarsfält. Har den ingen blogg, om det är någon anonym, så brukar jag svara under dess kommentar i mitt kommentarsfält. Om det visar sig att många har ställt samma fråga, så kan det hända att jag svarar på frågan i mitt nästa inlägg, dvs som du gjort nu ;)
  Vad skönt att febern släppt! Kram!
  /Maria

  SvaraRadera
 3. Skönt att du mår bättre.
  Jag brukar svara som Maria.
  Här har julen åkt ut, nu vill jag bara ha vår :)
  Önskar dig en bra start på 2015.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Skönt att du mår bättre! Ja vi skulle få storm här på ön också men den bedarrade lite, skönt!
  Jag ska städa ut all jul i helgen!
  Varm kram till dig,
  Titti

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!