tisdag 18 november 2014

Vitt och vackert.

Halloj! Jag tjatar lite om den vita azalean.
 
 Den är sååå vacker och blommig. Jaa ni förstår vad jag menar va? Jag läser era bloggar om hur ni renoverar, målar om och pysslar i hus och hem. Varifrån får ni era krafter undrar jag lite smått? Jag hasar mig från sängen till jobbet till soffan och sen återigen till sängen.
 
Blir inte mycket gjort här hemma alls. Kanske vi var och en har våra tidsepoker, då vi är alerta och kreativa som attan. Min tid för sånt ligger då rakt inte nu i november, det är då ett som är säkert. Fast jag myser lite och glöggar(årets vita glögg i vinglas) samt planerar för makens överrasknings helg. Om det kommer att bli vitt och vackert då, den första advent dit vi ska, ja det får vi väl se. Jag tror i alla fall att det kommer bli ljust och fint. 
 
 
Vit ytterkruka från Rörstrand, ett  mycket lyckat loppisfynd.
 
 
 

 

5 kommentarer:

 1. Både krukan och azalean... underbara! Hoppas överraskningshelgen blir riktigt lyckad;)

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Den blomman är så vacker :)
  Hoppas helgen blev riktigt bra.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Kära du, här har du en till som är i avsaknad av energi, det är måndag och sen fredag och jag hinner ingenting...skulle behöva vara ledig och bara "vara"...
  Nåja, blomman din är helt underbar och TÄNK vad en liten söt blomma kan göra för humöret!
  Ha en bra dag Pia, ta hand om dig...
  Kram Titti

  SvaraRadera
 4. Du får lov att vara tjatig, den är jätte fin ;) Kram Anette

  SvaraRadera
 5. knark!! såklart...;)
  haha...gapskratt nu är det väl bäst att jag skriver att jag skojar i fall någon annan läser det här och tror jag menar allvar...;)
  Just i dag är jag väldans trött men annars är ju november en av mina favoritmånader så det är nog därför jag är pigg o gla....o så intalar jag mig att det är på hösten jag får lust att renovera...haaha... så är det nog inte men jag är bra på att lura mig själv.

  Din azzalea är jätte fin så den tål att ses många gånger....
  Upp o hoppa nu... du ooooorkar! Sätt på lite tglögg, ta en pepparkaka, dra i gång lite julmusik å sen orkar du också vara go o gla..♥
  kram Katarina

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!