lördag 22 november 2014

Fotomodell för en sekund...


Usch och fy.. jag gillar ju inte att stå framför kameran egentligen men bad i alla fall min kära man, som ju är fotograf att ta några bilder på mig.
 
Varför, i vilket syfte undrar han då. Meeeen bara så där för att visa min nya klänning fattar du väl. Neeej det fattar han absolut inte, han gnäller på bakgrunden och jag stönar och suckar.. kom igen nu ta bara lite bilder. Gör så att det blir bra bara.
 
 Nåväl så här blev det och OK jag behöver en puschup bh..heeelt klart. Snyggast med svarta skor och svart kort jacka tycker jag.
 
 
Är det du eller jag som är fotograf undrar han när jag ger lite tips. Tex. kan du ta några närbilder på smyckena??. Hmmm ska aldrig mer ge råd. Fniss!  I en senare stund så kollar vi på Så mycket bättre, jag tänker tankar då om kändis skap, om att stå framför kameran hela tiden och förstår plötsligt. Fattar hur o-kul det kan vara ibland och hur fel det kan bli... Att man kanske önskar att det kan bli sååå mycket bättre stup i ett. Jag menar jag är ju ingen Carola precis men ändå....

5 kommentarer:

 1. Inte dåligt att ha en fotograf till man....Du är super fin. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Men vad perfekt med en fotograf hemma, ni kan ju gå hur långt som helst. Jag får minsann ha stativ och självutlösare när inte lilla dottern vill. Kul att du visar din supersnygga klänning, mer sånt👍 kram Helena

  SvaraRadera
 3. Jättefina bilder Pia! Allra helst de två sista! Du ser så härligt äkta glad ut och närbilden är så fin!
  Jag ber ibland någon familjemedlem fota mig, men blir sällan nöjd... ;)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 4. Vilka fina bilder på dig och klänningen! Hoppas vi får se mer av dig på bloggen.
  Jag behöver också få ordning i min strumplåda....
  Kram Stina

  SvaraRadera
 5. Vad kul att se dig! Du är jättefin och vilken supersnygg klänning!! Jag är också obekväm framför kameran så jag vet hur du känner dig! Men du gjorde det bra!

  Kram Malin
  ps. Missade Så mycket bättre, måste kolla på play.

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!