lördag 1 november 2014

Det som inte blev och ett boktips.

Jag hade ju planerat in roligeter, vi hade fått biljetter till Bomässan i Uppsala och vi bestämde att gå som igår, fast då kom han som jag är gift med plötsligt på att han jobbade dag. STÖN! OK! Då går vi väl på lördagen då istället. Vaknade med den allra bästa huvudvärken så att trängas på en mässa ville jag då rakt inte. Vi åker in och kollar lite på husvagnar i alla fall tar en lunch och småhandlar lite..
 
När vi varit på några butiker så var det tid för lunch. Jag beställed något nytt, sånt jag inte smakat innan och NEJ.. Fy så starkt och huvet dunkade på ännu värre. Lätt irriterad på ja vem då? Mig själv kanske. Vi struntar i husvagnarna bad jag snällt. Snöt mig i servetten och bara på trots struntade i att bära bort brickan till brickvagnen. Japp, vi åker hem och bäddar ner dig sa maken som i alla fall va glad, han hade hittat nya skor. Jag slet åt mig en ny kudde bara för att jag ville ha något. Som plåster på såren liksom. Fniss!
 
 
 Ja, jo vi kom hem med en sjuhelsikes massa värmeljus, vanliga ljus, gravljus och marschaller också. Bara att mysa på och kanske jag ska försöka läsa lite i min nya bok,  fast det är inte skönt när det värker innanför pannbenet. Ska bjuda på trerättersmiddag i kväll... OJ!OJ!OJ! Bäst att sova en stund.
 

7 kommentarer:

 1. Krya på dig nu!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. Sicken lördag...hoppas du mår bättre nu och jag sänder dig en varm och mysig kram från Öland!
  Titti

  SvaraRadera
 3. Usch vad tråkigt med huvudvärk... Inte det bästa förutsättningen för att göra en tre-rätters! Jättefin kudde du fyndade, ser jättefint ut i ditt vardagsrum!

  Många krya-på-dig kramar aka

  SvaraRadera
 4. Oj, det var ingen vidare lördag. Hoppas att du kryade på dig och redde ut din middag.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 5. Nä vad trist! Ibland så bara går allt emot en. Nu får du sköta om dig och mysa i sängen och läsa bok!

  Stort kryapådigkram!
  Malin

  SvaraRadera
 6. Kry på dej och ta det lugnt!

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!