fredag 31 oktober 2014

Bus eller godis?

Jaha, då var det fredag igen och inte vilken fredag som helst utan fredagen innan allhelgona helgen och så, om man vill förstås, Halloween. Jag tycker det är lite kul att fira Halloween, att tända lyktor och ljus, ha det lite spooky och mysa. Jag har till och med handlat smågodis fast jag inte ska äta, eller??? joo kanske lite bara...
Att man går till gravarna och tänder ljus är ju en helt annan sak så jag blandar inte ihop alltsammans.  Vi firar i kväll med Krabba, mums! Jag älskar skaldjur. Jag gillar att förgylla helgerna med lite lyx eller extra...Ja ni fattar va?
 
Jag blickar lite framåt på nästa månad, den absolut värsta av alla månader, men jag har tänkt lite och beslutat att införa positiv energi till November. Jag fyller ju år då, det är kul, vi ska fira Mårtens gås, Det är Fars dag och jag har ju faktiskt en fin pappa som ska firas,  det är också kul och så har jag ordnat en överrasknings-helg för mig och maken...BUS! Whiiioooo vad roligt. Så nu känns det inte alls lika jobbigt som det brukar och så är det ju också 1:a advent i november. Det är verkligen mysigt.
 
 

7 kommentarer:

 1. Vilket praktiskt skrivfönster! Och så himla gott med skaldjur. Kram Stina

  SvaraRadera
 2. Hade köpt godis också, men det knackade på dörren här och ett helt gäng med spökliknande pojkar skrek Bus eller godis, de fick godis, men inte allt, lite blev kvar till mig. Jaa det gäller att försöka genomlida November, men har man lite att se fram emot går det ju ofta fort.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Godis hade jag nog behövt köpa, men hade inte en tanke på det. Fick välja bus när barnen knackade på .o
  Jaa november behöver verkligen piggas upp, vi kör pre-advent. dvs planerar för advent och jul som för oss är viktiga familjehelger.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Två tjejer ringde nyss på och sa ''bus eller godis'', men jag sa att då får det bli bus, för jag har tyvärr inget godis.. Blir spännande att se i trädgården imorgon hur det ser ut! ;-) Vilka supersöta lyktor du har, allihopa! Krabba har jag aldrig testat, men jag räkor och kräftor är mumsigt!

  Trevlig helg!
  Therese

  SvaraRadera
 5. Här firas det inte så.....en visst är det lite roligt. Kram Anette

  SvaraRadera
 6. Vi hade släktmiddag ikväll med räkor och havskräftor. Mums! Håller med om att november är den sämsta månaden så jag försöker också hitta på något att se fram emot. Kram

  SvaraRadera
 7. Den krabban skulle jag gett min högra hand för igår kväll... eller inte handen men allt godis som jag stoppade i mig!

  Hoppas din helg är fin!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!