torsdag 2 oktober 2014

Jeans, IT och sopp middag.

Jag fick ett uppdrag, nämligen att köpa ett par jeans till tonåringen. Kanske att han skulle kunna göra det själv tänker ni då, men så är det inte i vårt fall. Jag behöver vara med tycker han och tiden räckte inte till för att vi två skulle kunna träffas och handla tillsammans. Tack vare den moderna tekniken så kunde jag ju mms:a bilder och få Ok tillbaks. Amazing!!! Jag undrar lite stilla vart vi är på väg, men slår bort tanken snabbt.
 
Jag har slutat tidigt och även hunnit med ett besök hos föräldrarna, dom behövde hjälp med att installera en etikettskrivare till datorn. ????? Va???? Man kan väl skriva för hand sa mamma. Pappa sa: Den va gratis... Jag sa ingenting. Senare undrar jag lite till vart vi är på väg eftersom ordet Swich dök upp på min banksida. 
 

Hjääälp jag hänger inte med, oj vad det går fort och vad mycket nytt det kommer.
 
Nytt är i alla fall inte den traditionella torsdags soppan med pannkaka till. Fast tonåringen tyckte att våfflor är bättre så vadå.. samma smet fast stekt på ett annat vis. Jag ger med mig, det blev våfflor.
 
Jag njuter av den hederliga torsdags soppan,  har ansträngt mig och dukat fint, plockat in höstblommor bara för att jag kan. Fortsätter med mina mobilbilder och undrar när jag ska börja fota med proffskameran.3 kommentarer:

 1. Härligt inlägg! Jag hänger inte heller med... det säger bara swisch ;) =)
  Har jag missat nåt... proffskameran...?? Bilderna är väldigt fina även om det är mobilbilder tycker jag!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. Hihi, kul inlägg :) Och jag håller med, jag hänger inte heller med!!! Hög igenkänningsfaktor även vad gäller klädinköp, jag brukar också följa sonen och handla :) Men är det inte lite kul samtidigt, att få förtroendet :)

  Superfin dukning Pia och så vackert porslin! En guldkant i vardagen.

  Kramar aka

  SvaraRadera
 3. Härligt med torsdagssoppa och våfflor! Och du, Swish är faktiskt himla smidigt! Moncan och jag använder oss av det men hos oss är det ungdomarna som inte hänger med ;-)
  Kram

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!